Γυναίκα επέστρεψε από ταξίδι του μέλιτος και δολοφονήθηκε άγρια από τον γείτονά της
Γυναίκα επέστρεψε από ταξίδι του μέλιτος και δολοφονήθηκε άγρια από τον γείτονά της

Γυναίκα επέστρεψε από ταξίδι του μέλιτος και δολοφονήθηκε άγρια από τον γείτονά της

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή μία γυναίκα η οποία είχε παντρευτεί πρόσφατα καθώς δολοφονήθηκε από τα χέρια του γείτονά του. Μάλιστα το μένος του δολοφόνου ήταν τέτοιο, που η σορός της άτυχης νεόνυμφης εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Toofab, η 32χρονη Melissa Jubane που εργαζόταν ως νοσοκόμα στο νοσοκομείο St. Providence του Πόρτλαντ, ταξίδεψε στη Χαβάη προκειμένου να παντρευτεί τον αγαπημένο της Bryan Llantero. Στη συνέχεια, έκαναν εκεί το ταξίδι του μέλιτος, αλλά διέκοψαν τις διακοπές, επειδή κάλεσαν σε υπηρεσία τον σύζυγο που είναι πεζοναύτης.

Ο γαμπρός μετακινήθηκε στη μονάδα του και έτσι η γυναίκα του επέστρεψε στην πολυκατοικία που διέμενε. Ωστόσο, δεν πήγε ποτέ στη δουλειά της, με τους συναδέλφους της να ενημερώνουν την αστυνομία για την απουσία της.

Melissa-Jubane.jpg
Ο Bryan Llantero και η Melissa Jubane

Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, συνελήφθη ως ύποπτος ο Bryce Schubert, νοσοκόμος σε διαφορετική κλινική και γείτονας της 32χρονης, ο οποίος έμενε στην ίδια πολυκατοικία, αλλά σε άλλο όροφο.

Στην αρχή τον κατηγόρησαν για φόνο δεύτερου βαθμού, μέχρι που βρέθηκε η σορός της Jubane, που ήταν άγρια κακοποιημένη. Αμέσως, η κατηγορία αναβαθμίστηκε σε φόνο πρώτο βαθμού και πλέον παραμένει υπό κράτηση χωρίς εγγύηση.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος και επίσημα δεν φέρεται να σχετίζεται με το θύμα, ούτε έχει ανακοινωθεί το κίνητρο του εγκλήματος ή ο τρόπος που αφαιρέθηκε η ζωή της. Αντιθέτως, οι αστυνομικοί αρκέστηκαν να αναφέρουν λακωνικά πως «είναι ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα, πέρα από ότι ο Schubert είναι στυγνός δολοφόνος».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα