Συναυλία για τα Τέμπη: Συγκίνηση στο Καλλιμάρμαρο - Καλλιτέχνες και κόσμος έγιναν ένα και τιμούν τα 57 θύματα
Συναυλία για τα Τέμπη: Συγκίνηση στο Καλλιμάρμαρο - Καλλιτέχνες και κόσμος έγιναν ένα και τιμούν τα 57 θύματα

Συναυλία για τα Τέμπη: Συγκίνηση στο Καλλιμάρμαρο – Καλλιτέχνες και κόσμος έγιναν ένα και τιμούν τα 57 θύματα

Σε μια συγκλονιστική συναυλία μνήμης για τα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, το Καλλιμάρμαρο πλημμύρισε από συγκίνηση και μηνύματα δικαιοσύνης.

Το απόγευμα της Παρασκευής, πλήθος κόσμου άρχισε να κατακλύζει το στάδιο ήδη από το μεσημέρι για τη sold out εκδήλωση, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη με πανό που έγραφαν «Τι θα έλεγαν αν στο τρένο ήταν τα παιδιά τους» και «Το έγκλημα αυτό έχει ιστορία».

Συγκινητική ήταν και η κίνηση των διανομέων που, απεργώντας, σταμάτησαν τη μοτοπορεία τους έξω από το στάδιο σε ένδειξη αλληλεγγύης. Η συναυλία αποτελεί μέρος των δράσεων που συνεχίζονται με σκοπό να τιμήσουν τους αδικοχαμένους και να αναδείξουν την ανάγκη για απαντήσεις και δικαιοσύνη.

Μοναδικές εικόνες στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Για να δείτε live τη βραδιά πατήστε πάνω στο βίντεο και μετά στο «Παρακολουθήστε στο Youtube»:

 

Στη συναυλία, που παρακολουθούν χιλιάδες θεατές, συμμετέχουν αφιλοκερδώς ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Φοίβος Δεληβορίάς και οι Κοινοί Θνητοί.

Σε τουλάχιστον 64 δήμους έχουν τοποθετηθεί γιγαντοοθόνες σε κεντρικά σημεία, προκειμένου να την παρακολουθήσουν και οι πολίτες, που δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Πλήθος κόσμου από νωρίς στο Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία για τα Τέμπη

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα