Στο Βενιζέλειο νοσηλεύονται οι δύο τραυματίες του θανατηφόρου τροχαίου στην Σταλίδα - Σε τι κατάσταση βρίσκονται
Στο Βενιζέλειο νοσηλεύονται οι δύο τραυματίες του θανατηφόρου τροχαίου στην Σταλίδα - Σε τι κατάσταση βρίσκονται

Στο Βενιζέλειο νοσηλεύονται οι δύο τραυματίες του θανατηφόρου τροχαίου στην Σταλίδα – Σε τι κατάσταση βρίσκονται

Ο Διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου, Κώστας Δανδουλάκης, αναφέρθηκε στο θανατηφόρο τροχαίο , μιλώντας στο iraklionews.gr, που σημειώθηκε στην περιοχή της Σταλίδας, παρέχοντας κρίσιμες λεπτομέρειες για την κατάσταση των εμπλεκομένων.

Μεσαρά: Στη ΜΕΘ του Βενιζελείου ο 54χρονος οδηγός μηχανής που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο – Ποια η κατάσταση της υγείας του οδηγού του αυτοκινήτου

«Διακομίστηκε μέσω ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο μια γυναίκα ηλικίας 70 ετών, η οποία βρισκόταν σε όχημα που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και κατέληξε», δήλωσε ο κ. Δανδουλάκης. «Ο οδηγός του οχήματος, ο σύζυγός της, 75 ετών, είναι επίσης τραυματίας, αλλά βρίσκεται σε σταθερή και ελεγχόμενη κατάσταση», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι η κατάσταση του ηλικιωμένου άνδρα παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό.

Ο Δανδουλάκης ανέφερε επίσης ότι το ατύχημα σημειώθηκε όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ένας 20χρονος, υπέστη τραυματισμό στο αριστερό χέρι, ωστόσο η κατάστασή του χαρακτηρίζεται καλή. «Και οι τρεις εμπλεκόμενοι νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή φροντίδα τους», επισήμανε ο Διοικητής.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις