Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν έξι ληστείες - Τρεις συλλήψεις, αναζητούνται άλλοι δύο!
Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν έξι ληστείες - Τρεις συλλήψεις, αναζητούνται άλλοι δύο!

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν έξι ληστείες – Τρεις συλλήψεις, αναζητούνται άλλοι δύο!

Χθες Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου εξιχνίασαν έξι περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα άνδρες που εμπλέκονται στις ίδιες υποθέσεις και βρίσκονται υπό αναζήτηση από τις αρχές.

Οι κλοπές διαπράχθηκαν μεταξύ 13 και 27 Σεπτεμβρίου και αφορούσαν διαρρήξεις σε έξι οικίες σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου.

Οι δράστες αφαίρεσαν συνολικά κοσμήματα αξίας 17.500 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ. Η αστυνομική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου, κατέληξε στον εντοπισμό και την ακινητοποίηση των τριών συλληφθέντων σε όχημα στην περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Στις έρευνες που ακολούθησαν, τόσο στο Ι.Χ.Ε. όχημα όσο και σε κατάλυμα των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και διάφορα κλοπιμαία κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Η προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, με τις αρχές να επικεντρώνονται και στην ανεύρεση των δύο συνεργών που διαφεύγουν.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις