MELLON RUN: Τρέχουμε για το Μέλλον
MELLON RUN: Τρέχουμε για το Μέλλον

MELLON RUN: Τρέχουμε για το Μέλλον

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Νοτίου Κρήτης «Το Μέλλον», σε συνεργασία με τον Δήμο Φαιστού, διοργανώνουν την 4η Πολιτιστική Αθλητική Εκδήλωση MELLON RUN, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024.

Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αγώνα που συνδυάζει την αγάπη για τη φύση και την αλληλεγγύη σε ένα ενιαίο κάλεσμα προς όλους.

Ένας Αγώνας με Σημασία

Το MELLON RUN δεν είναι απλά ένας αγώνας. Είναι μια ευκαιρία να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην κοινότητα των ατόμων με αναπηρίες και να υποστηρίξουμε έναν σπουδαίο σκοπό. Η διαδρομή των 16,6 χιλιομέτρων ξεκινά στις 9:30 π.μ. μπροστά από το Πρώην Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης και ακολουθεί μια όμορφη πορεία γύρω από το Φράγμα Φανερωμένης, περνώντας μέσα από εναλλαγές ασφάλτου και χωματόδρομων.

Η διαδρομή υπόσχεται εντυπωσιακά τοπία και έναν ιδανικό συνδυασμό άσκησης, φυσικής ομορφιάς και στόχου. Ο τερματισμός θα γίνει στο σημείο εκκίνησης, με την απονομή βραβείων να ακολουθεί στις 12:30 μ.μ..

Τρέχοντας για Κάτι Περισσότερο

Η συμμετοχή σας στο MELLON RUN δεν αφορά μόνο την προσωπική επίτευξη. Κάθε βήμα ενισχύει την προσπάθεια του Συλλόγου «Το Μέλλον» να προσφέρει στήριξη στα άτομα με αναπηρίες και να προωθήσει την ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία. Είναι μια πράξη αλληλεγγύης, ένα μήνυμα ότι όλοι μπορούμε να συμβάλουμε σε ένα πιο δίκαιο και βιώσιμο μέλλον.

Για Όλους τους Δρομείς

Είτε είστε έμπειροι δρομείς που αναζητάτε μια νέα πρόκληση είτε απλοί λάτρεις της φύσης, το MELLON RUN σας καλεί να συμμετάσχετε. Η διαδρομή προσφέρει κάτι για όλους: από το ειδυλλιακό περιβάλλον μέχρι την αίσθηση συλλογικής προσφοράς.

Δηλώστε Συμμετοχή Σήμερα 

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε αυτή τη σημαντική πολιτιστική και αθλητική εκδήλωση. Δηλώστε συμμετοχή και ελάτε να τρέξουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο.

Για εγγραφές: https://event.athletopia.com/mellonrun2024 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις