Mια σπουδαία βραδιά - θεσμός στο Τυμπάκι υπό τους ήχους του Σταύρου Κουγιουμτζή (pics & vid)
Mια σπουδαία βραδιά - θεσμός στο Τυμπάκι υπό τους ήχους του Σταύρου Κουγιουμτζή (pics & vid)

Mια σπουδαία βραδιά – θεσμός στο Τυμπάκι υπό τους ήχους του Σταύρου Κουγιουμτζή (pics & vid)

Το βράδυ του Σαββάτου, ο προαύλιος χώρος του Ι.Ν. του Αγίου Πνεύματος γέμισε κόσμο για μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Πολιτεία Τυμπακίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Αντιπτεράρχου ε.α. κ. Ιωάννη Μανιαδάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στη μετάβαση από την σκοτεινή περίοδο της γερμανικής κατοχής στην ανοικοδόμηση και την πρόοδο του Τυμπακίου. Ο κ. Μανιαδάκης ανακοίνωσε επίσης ότι το Τυμπάκι προσπαθεί ξανά να αποκτήσει την αυτονομία του και να επανασυστήσει τον ιστορικό δήμο. Κλείνοντας, κάλεσε τους κατοίκους να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία, ώστε το Τυμπάκι, που έχει χάσει πολλές υπηρεσίες, να ξαναβρεί τον δρόμο της ανάπτυξης και να γίνει και πάλι σημείο αναφοράς για την περιοχή της Μεσαράς.

Στη συνέχεια, η εκδήλωση περιλάμβανε μια εντυπωσιακή συναυλία από τη χορωδία Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων, αφιερωμένη στον μεγάλο Σταύρο Κουγιουμτζή. Υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Μαρακομιχελάκη, που είναι και αυτός Τυμπακιανός, οι συμμετέχοντες προσέφεραν μια αξέχαστη βραδιά. Ο κ. Μαρακομιχελάκης, ευχαριστώντας τους διοργανωτές, εξέφρασε τη δέσμευσή του να παραμένει ενεργός για τον τόπο του.

Η βραδιά έκλεισε με θερμό χειροκρότημα από το κοινό, και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, καθώς η εκδήλωση αυτή έχει εξελιχθεί σε θεσμό.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις