Εκδικητική πορνογραφία: Νέες υποθέσεις στην Κρήτη!
Εκδικητική πορνογραφία: Νέες υποθέσεις στην Κρήτη!

Εκδικητική πορνογραφία: Νέες υποθέσεις στην Κρήτη!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών στη Λέρο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 27χρονου, τον οποίον κατήγγειλε η πρώην σύντροφος του για εκδικητική πορνογραφία.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς η 25χρονη κοπέλα, ο 27χρονος με τον οποίο είχαν χωρίσει την είχε καταγράψει ενώ ήταν σε σχέση κατά την διάρκεια των ερωτικών τους επαφών.

Η 25χρονη πληροφορήθηκε το γεγονός όταν ο δράστης της έστειλε στο instagram το "ροζ" βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια. Μάλιστα το ίδιο βίντεο το έστειλε και σε έναν φίλο της καθώς και σε τουλάχιστον ακόμα ένα άτομο το οποίο ωστόσο δεν γνώριζε.

Η νεαρή κοπέλα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 27χρονου το βράδυ της Πέμπτης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Αντίστοιχη περίπτωση σημειώθηκε και στο Ηράκλειο, με θύτη αυτή τη φορά έναν 57χρονο, ο οποίος απειλούσε από τον περασμένο Μάρτιο την 52χρονη πρώην σύντροφο του ότι θα κοινοποιήσει "ροζ" βίντεο. Πρόκειται για ερωτικές τους στιγμές που είχε βιντεοσκοπήσεις χωρίς την συγκατάθεση της.

Τελικά στις 30 Ιουνίου 2024 πράγματι κοινοποίησε το εν λόγω βίντεο σε κάποιο πρόσωπο. Ο 57χρονος προσήχθη από τους αστυνομικούς οι οπαίοι μάλιστα κατάσχεσαν δυο βίντεο και τρεις φωτογραφίες ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις