Βάσω Λασκαράκη: Το εξοχικό της στην Κρήτη μέσα από ένα βίντεο
Βάσω Λασκαράκη: Το εξοχικό της στην Κρήτη μέσα από ένα βίντεο

Βάσω Λασκαράκη: Το εξοχικό της στην Κρήτη μέσα από ένα βίντεο

Στην Κρήτη, στο νησί που αγαπούν και ένωσαν τις ζωές τους με γάμο, βρίσκονται αυτή την περίοδο η Βάσω Λασκαράκη με την οικογένειά της.

Η ηθοποιός συνδέεται στενά με το όμορφο νησί, καθώς ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος διατηρεί σπίτι και κατάγεται από τον εν λόγω τόπο.

Έτσι οι δυο τους, με την κόρη της Εύα, περνούν μεγάλο μέρος των διακοπών και δεν σταματούν να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο. Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, η Βάσω Λασκαράκη έδειξε το σπίτι όπου μένουν στην Κρήτη, το εξοχικό τους.

Μίνιμαλ, με λίγα διακοσμητικά και φωτεινό, η Βάσω και ο Λευτέρης έχουν δημιουργήσει χώρους άνετους που τούς εξυπηρετούν.

Βάσω Λασκαράκη – Το challenge της μικτής οικογένειας

«Στις αρχές της σχέσης μας έπαθα πανικό ότι τα πράγματα πρέπει να είναι “έτσι”. Ταρακουνήθηκα. Όταν εγώ κόλωσα και είπα “τι κάνουμε”, μπλόκαρα. Μπήκαμε κατευθείαν να φτιάξουμε μια οικογένεια, με οικογένειες… Πέτυχε το challenge της μικτής οικογένειας», έχει πει σε συνέντευξη.

«Δίνω το εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το διαζύγιο με τον Γιάννη και πώς τα έχουμε καταφέρει, με λάθη και καλά. Ακόμα κι αν έχουμε διαφωνία για δραστηριότητα της Εύας πρώτα θα το συζητήσουμε και μετά θα μπει η Εύα στη συζήτηση. Η πίστα που λέγεται παιδί πρέπει να μένει εκτος. Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί κι έχεις αποκτήσει παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια. Ο άντρας μου με στηρίζει πολύ, κι ο Γιάννης έχει τη σύντροφό του που τον στηρίζει. Είμαστε σύμμαχοι», είπε επίσης.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις