Θλίψη για το νεκρό ζευγάρι στα Βορίζια (vid)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Tραγωδία στην Κρήτη, όπου ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στα Βορίζια Ηρακλείου, ανήμερα των Χριστουγέννων. Οι άτυχοι ηλικιωμένοι είχαν ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθούν και κατέληξαν από τις αναθυμιάσεις.

Όπως μετέδωσε η Γωγώ Αποστολάκη στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, χθες το πρωί μία γειτόνισσα χτύπησε την πόρτα του ηλικιωμένου ζευγαριού χωρίς να πάρει απάντηση. Όταν το μεσημέρι τους πήγε φαγητό και πάλι δεν της άνοιξε κανείς. Η γυναίκα κοίταξε από το παράθυρο και είδε τον 95χρονο πεσμένο στο πάτωμα, πίσω ακριβώς από την πόρτα.

Η 92χρονη σύζυγός του που ήταν κατάκοιτη και τυφλή βρέθηκε νεκρή, στο διπλανό δωμάτιο, πεσμένη από το κρεβάτι, τυλιγμένη στις κουβέρτες της, αγκαλιά με το μαξιλάρι. Η έντονη δυσοσμία καταδεικνύει ότι οι ηλικιωμένοι είχαν πεθάνει εδώ και ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός τους οφείλεται σε αναθυμιάσεις από μαγκάλι. Εικάζεται επίσης, ότι ο άνδρας πέθανε πρώτος από άλλο αίτιο πριν προλάβει να ανοίξει την πόρτα, ενώ η γυναίκα πέθανε αργότερα, ίσως από το κρύο. Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου τους.

Η κηδεία τους θα γίνει τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στα Βορίζια.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις