Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από ιερέα

Σοκάρει η Τραϊάνα Ανανία, με την αποκάλυψή της ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από ιερέα στον οποίο πήγε να εξομολογηθεί όταν ήταν ακόμη μαθήτρια δημοτικού.

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, μιλώντας στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, προχώρησε στην παραπάνω εξομολόγηση, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη φριχτή εμπειρία που βίωσε στα χέρια ενός ανθρώπου που υποτίθεται ότι υπηρετούσε τον Θεό. «Στο πλαίσιο μιας εξομολόγησης, εξομολόγησης κανονικής, που πας κι εξομολογείσαι στον πάτερα, είχα βιώσει… στύση από τον πάτερ» είπε χαρακτηριστικά η Τραϊάνα Ανανία, αφήνοντας άναυδη τη δημοσιογράφο, η οποία ζήτησε φυσικά να μάθει περισσότερα.

«Δεν ήταν ακριβώς ο πατήρ του σχολείου, αλλά της κοινότητας μέσα από το σχολείο που είχε προκύψει, είχα βιώσει αυτό. Πώς τον λένε δεν θυμάμαι. Ποιος είναι δεν θυμάμαι, δεν μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά αυτό έχει γίνει» συνέχισε η Τραϊάνα.

«Δεν ήμουν μέσα στο σχολείο όταν συνέβη αυτό, ήμουν σε μια δραστηριότητα του σχολείου. Ήταν κι αυτός εκεί και εξομολογούσε, πήγα να εξομολογηθώ. Του έλεγα τι νιώθω για τον Δημητράκη, που είμαι ερωτευμένη, και μου έλεγε αυτός “πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα”. Και όταν μετά μου είπε “έλα να σε εξομολογήσω” και μου έβαλε το ράσο πάνω από το κεφάλι μου, το πράγμα που ένιωσα δεν ήταν κανονικό. Εγινε αυτό. Ήμουν πέμπτη ή έκτη δημοτικού τότε. Δεν το είπα σε κανέναν τότε» κατέληξε στη συγκλονιστική αποκάλυψή της η γνωστή ηθοποιός.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις