Σταματάει η λειτουργία γνωστής στοιχηματικής εταιρίας!

Κεραυνός εν αιθρία! Γνωστή ελληνική νόμιμη στοιχηματική εταιρία θα σταματήσει τη λειτουργία της!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Foxbet.gr, μια από τις 19 αδειοδοτημένες στοιχηματικές στη χώρα μας, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Σε τέτοιο σημείο, που είναι έτοιμη να σταματήσει την λειτουργία της στην Ελλάδα. Εδώ και μήνες είχε φτάσει η συγκεκριμένη φήμη στα αυτιά της «αλεπούς». Ωστόσο, πλέον μπορούμε να μιλήσουμε με δεδομένα…

Η εξέλιξη αυτή δεν έχει να κάνει με τα έσοδα της εταιρίας, αλλά με τις οικονομικές της εκκρεμότητες. Κι αυτό αφού, μόλις πριν λίγο καιρό κατάφερε να ξεχρεώσει στην ΕΕΕΠ το ποσό που εκκρεμούσε από την αδειοδότηση της για τη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων εντός του ελλαδικού χώρου (σ.σ. ένα εκατομμύριο ευρώ). Ωστόσο, το οικονομικό εξακολουθεί να της δένει… τη θηλιά στο λαιμό.

Μπορεί η δόση προς την Επιτροπή Παιγνίων να εξοφλήθη, παραμένει ωστόσο ένα εξίσου σημαντικό ποσό σε εκκρεμότητα που έχει να κάνει με την ΑΑΔΕ. Αυτό αφορά πρόστιμο που τους έχει επιβληθεί για την μη καταβολή φορολογικής ενημερότητας. Μάλιστα, μόλις πρόσφατα είχε γραφτεί στον Τύπο πως πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες «καμπάνες» που έχει ρίξει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για το 2023.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως είναι πιθανό να ζητηθεί η αφαίρεση της άδειας της γνωστής στοιχηματικής, που μάλιστα ήταν από τις πρώτες που αδειοδοτήθηκαν το καλοκαίρι του 2021. Όταν δηλαδή ρυθμίστηκε και επίσημα η αγορά Τυχερών Παιγνίων στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή τα… χέρια της συγκεκριμένης εταιρίας είναι δεμένα. Κι αυτό καθώς βρίσκεται σε αντιδικία με το ελληνικό Δημόσιο, με αφορμή μια υπόθεση που κρατάει από το 2016. Η υπόθεση έχει μεταβιβαστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και μέχρι να προκύψει από εκεί απόφαση, δεν μπορεί να εκδώσει φορολογική ενημερότητα.

Πρέπει να φοβούνται οι παίκτες;
Ουσιαστικά αυτό είναι το ερώτημα όσων διατηρούν λογαριασμούς στη συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία. Αν και ξεκάθαρη απάντηση σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορεί να δοθεί, η απάντηση είναι πως δεν θα πρέπει να προκληθεί αναστάτωση στους παίκτες. Εξάλλου, αυτή είναι η αρμοδιότητα της ΕΕΕΠ. Να ελέγχει και να ρυθμίζει την αγορά. Οι άνθρωποι της Επιτροπής ασχολούνται ενδελεχώς με τη συγκεκριμένη περίπτωση, για την οποία έχει συσταθεί μια ομάδα για να την χειριστεί.

Από εκεί και πέρα, το Foxbet.gr παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση και θα σας ενημερώσει άμεσα και έγκυρα για οποιαδήποτε εξέλιξη. Μέχρι τότε, μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε με ασφάλεια σε μια από τις παρακάτω αξιολογημένες από την ομάδα μας στοιχηματικές.

Πηγή: foxbet.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις