Κνωσός: Κλείνει λόγω εργασιών ο δρόμος έξω από τον αρχαιολογικό χώρο

H Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ανακοινώνει την εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στo πλαίσιo εργασιών συντήρησης οδοστρώματος στη θέση «Κνωσός», σε μήκος πενήντα περίπου μέτρων εκατέρωθεν της εισόδου του αρχαιολογικού χώρου Κνωσού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά το χρονικό διάστημα από την 18:00 ώρα της Παρασκευής 12/07/2024 έως και την 07:00 ώρα του Σαββάτου 13/07/2024.

Ειδικότερα οι εργασίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά καταλαμβάνοντας ένα ρεύμα κυκλοφορίας κάθε φορά αφήνοντας ελεύθερο τμήμα οδοστρώματος για την κυκλοφορία των οχημάτων. Οι έκτακτες και προσωρινού χαρακτήρα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται με τη στένωση του οδοστρώματος και την κυκλοφορία να διεξάγεται εναλλάξ με την τοποθέτηση της απαραίτητης κάθετης σήμανσης και με την βοήθεια σηματωρών.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο παραπάνω σημείο να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις