Τζόκερ: Στην Καρδίτσα με μία και μόνο στήλη το δελτίο που κέρδισε 1.200.000 ευρώ

Τζόκερ και η ζωή για τον κάτοχο του τυχερού δελτίου άλλαξε για πάντα. Κατατέθηκε σε πρακτορείο στην Καρδίτσα, με τα κέρδη να είναι πάνω από 1.000.000 ευρώ.

Συνέτριψε το νόμο των πιθανοτήτων στο Τζόκερ και πλέον κάνει όνειρα. Ο λόγος για τον υπερτυχερό ή την υπερτυχερή κάτοχο του τυχερού δελτίου που κατατέθηκε σε πρακτορείο στην Καρδίτσα. Χωρίς να τζογάρει πολλά χρήματα, έπεσε μέσα σε όλους τους αριθμούς. Το συγκεκριμένο δελτίο μάλιστα ήταν το μοναδικό που βρέθηκε στην πρώτη κατηγορία, με αποτέλεσμα όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί, να καταλήγουν στον κάτοχο του «χρυσού» δελτίου, που αναμφίβολα θα θυμάται για πάντα την Τρίτη 9 Ιουλίου του 2024.

Όπως έγινε γνωστό στο τυχερό δελτίο του Τζόκερ υπήρχε μία και μόνο στήλη, που αποδείχθηκε αρκετή για τα κέρδη της πρώτης κατηγορίας.

Συνολικά το χρυσό δελτίο χάρισε στον κάτοχό του 1.222.138,47 ευρώ. Στην κλήρωση Τζόκερ της Τρίτης (αριθμός κλήρωσης 2777), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι: 6, 7, 24, 33, 42 και τζόκερ το 7.

Το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης θα είναι είναι τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ.

Τζόκερ: Στην Καρδίτσα με μία και μόνο στήλη το δελτίο που κέρδισε 1.200.000 ευρώ Τζόκερ: Στην Καρδίτσα με μία και μόνο στήλη το δελτίο που κέρδισε 1.200.000 ευρώ

Η διαδικτυακή συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ γίνεται μέσω του opaponline.gr από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet. Στο opaponline.gr η εμπειρία διασκέδασης αναβαθμίζεται και προσφέρει σε όλους κάτι μοναδικό! Τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3) είναι online, όπου κι αν είσαι. Πλέον, απολαμβάνεις τον νέο online προορισμό από τον ΟΠΑΠ είτε από τον υπολογιστή σου, είτε από το smartphone σου.

Στο opaponline.gr καταθέτεις online δελτίο για όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3), ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα και διεκδικείς μοναδικές προσφορές* για ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι.

Κατεβάζεις την εφαρμογή Οpaponline App ή μπαίνεις στο opaponline.gr και το παιχνίδι ξεκινά!

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα