Λύθηκε το μυστήριο 13 χρόνια μετά το θάνατο του Θανάση Βέγγου – Εκεί βρίσκεται η σορός του ηθοποιού

Λύθηκε το μυστήριο 13 χρόνια μετά το θάνατο του Θανάση Βέγγου – Εκεί βρίσκεται η σορός του ηθοποιού

Ο Θανάσης Βέγγος έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 13 χρόνια, με την απουσία του να είναι αισθητή στον καλλιτεχνικό χώρο και στην υποκριτική.

Ο σπουδαίος ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία του πνοή τον Μάιο του 2011 και σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στους συναδέλφους του, αλλά και σε όλοκληρο το πανελλήνιο.

Στο λαϊκό προσκύνημα πλήθος κόσμου πήγε για να αποτίσει φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη, καθώς και πάρα πολλοί ηθοποιοί που είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Ωστόσο μετά το τέλος του προσκυνήματος η σορός έφυγε με τη νεκροφόρα προς άγνωστη κατεύθυνση. Όλα αυτά τα χρόνια όλοι μιλούσαν για διάφορους τόπους που είχε εκφράσει ο ίδιος πως θέλει να ταφεί.

Που πήγε η σορός του Θανάση Βέγγου μετά το λαϊκό προσκύνημα

Ύστερα από τόσα χρόνια, ο αδερφικός του φίλος Γιώργος Σταυρόπουλος ήρθε να δώσει την απάντηση στο μυστήριο που ταλάνιζε τους πάντες.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και αποκάλυψε πως ο «καλός μας άνθρωπος» δεν ετάφη ποτέ, αλλά αποτεφρώθηκε.

«Είναι ένα μεγάλο μυστικό το οποίο γνωρίζουμε μόνο εγώ και η οικογένειά του. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποκαλύψω αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο ηθοποιός Γιώργος Σταυρόπουλος.

Αφού ο Νίκος Νικόλιζας του ανέφερε διάφορες τοποθεσίες χωρίς ο ίδιος ο ηθοποιός να μιλάει καθόλου, του είπε για αποτέφρωση με την απάντησή του να είναι σχεδόν καταφατική. «Συ είπας», είπε ο Γιώργος Σταυρόπουλος στον Νίκο Νικόλιζα, κάνοντας έτσι γνωστό ότι αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πού έριξαν την τέφρα του, ο Γιώργος Σταυρόπουλος απάντησε: «Την έχουν τα παιδιά του στο σπίτι».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις