Αυτή είναι η Ελληνίδα επώνυμη που παντρεύεται τον ίδιο άντρα για 2η φορά

Αυτή είναι η Ελληνίδα επώνυμη που παντρεύεται τον ίδιο άντρα για 2η φορά-Έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές εξορμήσεις και σχεδιάζουν εκ νέου τον γάμο τους.

 

Αυτή είναι η Ελληνίδα επώνυμη που παντρεύεται τον ίδιο άντρα για 2η φορά


 

Όπως αναφέρει η Realnews και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Αντωνίου, η παρουσιάστρια του Shopping Star και ο Γιάννης Καραβασάνης δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μεταξύ τους.

Οι δυο τους, μετά τον χωρισμό και την επανασύνδεσή τους, είναι σίγουροι για τα συναισθήματά τους και σκέφτονται σοβαρά να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Άνοιξη ή τις αρχές Καλοκαιριού του 2025.

Αυτή είναι η Ελληνίδα επώνυμη που παντρεύεται τον ίδιο άντρα για 2η φορά


Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι παραδοσιακός

«Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος. Μια χαρά θα παντρευόμουν. Ο Γιάννης είναι πιο παραδοσιακός από μένα. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση από τον σύντροφό μου και τρίτη και τέταρτη» είχε υπογραμμίσει το μοντέλο, όταν έγινε γνωστή η επανασύνδεσή τους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κρατήσει το σπίτι της

Για τη συγκατοίκηση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε επισημάνει «μένουμε μαζί πολύ συχνά αλλά εμένα μου αρέσει το σπιτάκι μου. Θέλω να είμαι εκεί και να είναι όλα στην εντέλεια. Όταν είχα παντρευτεί τον Γιάννη, δε μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Δεν έχουμε συγκατοικήσει ποτέ. Θα είχε ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμασταν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια, όπως τώρα».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010, τότε που το μοντέλο και παρουσιάστρια ζούσε στην Αμερική. Ο γάμος τους έγινε πέντε χρόνια μετά, στο Λος Άντζελες, με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο,αλλά η χιλιομετρική απόσταση και το γεγονός πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήθελε να δΏσει βαρύτητα στην καριέρα της, τους οδήγησε στον χωρισμό.

Μετά από κάποια χρόνια ξανασυναντήθηκαν και πλέον φαίνονται πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ για τη σχέση τους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Γιάννης Καραβασάνης


Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας έδειξε την μαμά της & είναι μια πανέμορφη γυναίκα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παρουσιάστρια του Shopping Star, ήθελε να μας δείξει μια σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της, Αναστασία, η οποία την επισκέφτηκε στα γυρίσματα της εκπομπής μόδας στο Star.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα