Άνδρας απειλούσε με μαχαίρι ζευγάρι – «Κλείστηκε» στο διαμέρισμα του για να μην συλληφθεί

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής (05/07), στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κοραή με Αναλήψεως.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, ένας άνδρας κρατώντας μαχαίρι κυνηγούσε ένα νεαρό ζευγάρι που εκείνη την ώρα ήταν σε διαδικασία μετακόμισης. Έντρομοι οι ένοικοι προσπάθησαν να τον αποφύγουν και γλίτωσαν τα χειρότερα αφού φοβήθηκαν κυριολεκτικά για την ζωή τους.

Από τις φωνές και το κυνηγητό που ακολούθησε σηκώθηκε στο« πόδι» όλη η γειτονιά. Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία, με δύο περιπολικά να φτάνουν άμεσα. Μάλιστα, ο άνδρας ο οποίος διαμένει σε υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, κλειδαμπαρώθηκε στο διαμέρισμα του με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν περικυκλώσει τους γύρω δρόμους προκειμένου να μην φύγει και να προχωρήσουν άμεσα στη σύλληψη του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται στο TheNewspaper.gr, οι αστυνομικοί χτυπούσαν τη πόρτα του διαμερίσματος του και ο άνδρας δεν άνοιγε. Τέλος, η αστυνομία παραμένει στο σημείο μέχρι το ζευγάρι να τελειώσει την μετακόμιση του.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις