Κρήτη: Το φρεάτιο αποδείχθηκε… λακκούβα – Την πάτησε και του έσπασε το αμάξι! (pics)

Εκ πρώτης όψεως έμοιαζε με φρεάτιο, το οποίο βρισκόταν επί της επαρχιακής οδού Ταυρωνίτη-Παλαιόχωρας, αρκετά μετά τον Κακόπετρο και λίγες δεκάδες μέτρα πριν τη στροφή προς Μεσαύλια.

Όταν όμως ένας Χανιώτης ο οποίος κατευθυνόταν προς Παλαιόχωρα με το αυτοκίνητό του, πέρασε από πάνω του, αποδείχθηκε ότι το καπάκι του φρεατίου κρατιόταν στη θέση του… με τον καλό τον λόγο. Έφυγε από τη θέση του, σφήνωσε κάθετα στο αυτοκίνητο και του έσπασε το κάρτερ. Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως αναφέρει το zarpanews.gr.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, πλέον στο σημείο υπάρχει μια λακκούβα, η οποία μάλιστα έχει έναν σωλήνα στη μέση και πιθανόν να έχει από κάτω εξοπλισμό για μέτρηση κραδασμών. Όμως, είναι επικίνδυνη για όποιον περνάει από τον δρόμο και ιδιαίτερα για τα δίτροχα. Φωτισμός στο σημείο επίσης δεν υπάρχει και τη νύχτα δεν είναι καθόλου δύσκολο κάποιος να πατήσει στη λακκούβα με μηχανή, πράγμα που μπορεί να επιφέρει τραγικά αποτελέσματα.

Θα πρέπει η Περιφέρεια Κρήτης, η οποία έχει και την αρμοδιότητα για τις επαρχιακές οδούς, να μεριμνήσει άμεσα για το κλείσιμο της λακκούβας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις