Διέγραψε τον Αυγενάκη από την ΚΟ της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πήγε εσπευσμένα στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντηση που είχε στο υπουργείο Υγείας.

Η χειροδικία εργαζομένου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τον Λευτέρη Αυγενάκη, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αμέσως, προκλήθηκαν αντιδράσεις για την αλαζονική συμπεριφορά που επέδειξε ο Λευτέρης Αυγενάκης τόσο κατά του εργαζομένου, τον οποίο χτύπησε (και υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο) όσο και κατά του δόκιμου αστυνομικού, ο οποίος κλήθηκε στο συμβάν.

Την απόφαση για τη διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη επικυρώνει η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, μιλώντας από το βήμα του Κοινοβουλίου, μίλησε για τη συμπεριφορά των βουλευτών τόσο εντός του Κοινοβουλίου όσο και εκτός αυτού. «Οφείλω στοιχειωδώς να υπερασπιστώ το κύρος του Κοινοβουλίου. Είμαστε μάρτυρες συμπεριφορών που υπονομεύουν το κύρος του Κοινοβουλίου. Η συμπεριφορά του Λευτέρη Αυγενάκη στο αεροδρόμιο ήταν απαράδεκτη», ανέφερε ο κ. Τασούλας.

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του Λευτέρη Αυγενάκη». Έπειτα ο Κωνσταντίνος Τασούλας ανακοίνωσε ότι επιβάλλει στον Λευτέρη Αυγενάκη την ποινή της μομφής για ανάρμοστη συμπεριφορά και τον αποκλεισμό από τη Βουλή.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις