Νάντια Γιαννακοπούλου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Στους έξι ανέρχονται πλέον οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, καθώς την υποψηφιότητά της για την προεδρία του κόμματος ανακοίνωσε και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Όλοι μαζί θα ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ. Θέλω την στήριξή σας σε αυτή την προσπάθεια να κάνουμε μια δημοκρατική πράταξη», είπε μεταξύ άλλων η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η δήλωση υποψηφιότητας της Νάντιας Γιαννακοπούλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Από τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας. Από τις γειτονιές των λαϊκών στρωμάτων και των μη προνομιούχων ξεκίνησε το ταξίδι του το ΠΑΣΟΚ φέρνοντας την Αλλαγή στις ζωές όλων. Και από εδώ θα ξεκινήσουμε την πορεία επανεκκίνησης και δυναμικής επιστροφής του. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να νικήσουμε την ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Να φέρουμε τη Νέα Αλλαγή. Με ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης. Δεν υπάρχουν μονόδρομοι.

Αλλάζοντας το κόμμα μας ριζικά, για να αλλάξουμε και τη χώρα. Προβάλλοντας σαφείς και καθαρές προτάσεις για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, της ανασφάλειας, της υποβάθμισης του Ε.Σ.Υ και της δημόσιας παιδείας, της καθημερινότητας.

Με θετικό, δημιουργικό λόγο και όχι απλή διαμαρτυρία. Να απευθυνθούμε στους νέους που αναζητούν ευκαιρίες και προοπτική, τους μη προνομιούχους της εποχής μας, σ΄ όσους που θέλουν να δημιουργήσουν και δεν μπορούν σε μια Ελλάδα χωρίς κίνητρα και ανοιχτούς ορίζοντες. Θα το ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ! Όλοι μαζί! Σ΄ αυτή την προσπάθεια θα είμαι μπροστά, θα είμαι υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ζητώ την στήριξή σας! Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη σύγχρονη, προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τη χώρα!

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι η έκτη υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Χάρη Δούκα, τον Παύλο Γερουλάνο, την Μιλένα Αποστολάκη και τον Μιχάλη Κατρίνη.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα