Απειλούσαν να σκοτώσουν και να κάψουν το σπίτι της γειτόνισσας γιατί τους «κάρφωνε» στην αστυνομία

Με τα χρήματα που συγκέντρωσε από τους κόπους μιας ζωής, οικογένεια αποφάσισε να αγοράσει ένα σπίτι στην περιοχή του Αλιβερίου, όπου είναι ανεπτυγμένος μεγάλος οικισμός Ρομά.

Οι γείτονες της οικογένειας υποστηρίζοντας πως ακολουθούν τα έθιμά τους, δεν άφηναν κανέναν να κοιμηθεί με τα επαναλαμβανόμενα γλέντια και όταν την εμφάνισή της έκανε η αστυνομία και τα ντεσιμπέλ σταματούσαν, θεωρούσαν πως το «καρφί» βρισκόταν στο απέναντι σπίτι. Μόνιμα «κατηγορούμενη» ήταν η 67χρονη γυναίκα που εγκαταστάθηκε απέναντι με την οικογένειά της και το 2021 η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Τέσσερα άτομα, συγγενείς μεταξύ τους, την κατηγόρησαν ότι τους «καρφώνει» στην αστυνομία για ρευματοκλοπές και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Απείλησαν πως θα την σκοτώσουν και θα της κάψουν το σπίτι. Χθες έγινε η δίκη τους με τις κατηγορίες της απειλής και εξύβρισης και καταδικάστηκε ένας 30χρονος (11 μήνες), ένας 39χρονος (11 μήνες), μια 55χρονη( 8 μήνες) και ένας 74χρονος (8 μήνες), με αναστολή. Το θύμα αρνήθηκε πως τους «καρφώνει» στην αστυνομία και είπε ότι έφτασε σε σημείο να φοβάται για την ασφάλειά της.

 

 

gegonotanews.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις