Σοκαριστικές φωτογραφίες από το σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα της Παντάνασσας (pics)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ανήμερα των Χριστουγέννων τις πρώτες πρωινές ώρες γύρω στις 4.00 αγροτικό αυτοκίνητο ερχόμενο από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο στο ύψος της γέφυρας της Παντάνασσας για άγνωστους λόγους ξέφυγε της πορείας του και βρέθηκε στο δρόμο που οδηγεί στο Λιμανάκι και μετά από μία ανεξέλεγκτη πορεία σταμάτησε σε παρακείμενο οικόπεδο.

Όπως αναφέρει το fonimaleviziou.gr οι κάτοικοι που άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Στον τόπο του ατυχήματος έφτασαν πρώτα δύο άνδρες από το αστυνομικό τμήμα της Αμμουδάρας οι οποίοι αντίκρισαν τον άτυχο οδηγό έξω από το αυτοκίνητο που ήταν εντελώς κατεστραμμένο να έχει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για ένα άνδρα περίπου 22 ετών με τα αρχικά Ν.Κ., ενώ ενημερώθηκε και η οικογένεια του από τους αστυνομικούς του τμήματος του ΒΟΑΚ.

Μετά από λίγο έφτασαν και άνδρες του ΒΟΑΚ και το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία για να τον οδηγήσει στο εφημερεύον νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί για αρκετή ώρα έμειναν στο σημείο του συμβάντος για να συλλέξουν στοιχεία που θα μπορούν να φωτίσουν τα αίτια του ατυχήματος.

Δείτε τις φωτογραφίες όπως τις ανέβασε το fonimaleviziou.gr

Περισσότερες Ειδήσεις