Ηράκλειο: Θρήνος στην εκπαιδευτική κοινότητα για την απώλεια του Γιάννη Στιβακτάκη – Βρέθηκε νεκρός σε χωράφι στις Βασιλειές

Η εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου είναι σε θλίψη για την ξαφνική απώλεια του Γιάννη Στιβακτάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Ο αγαπητός δάσκαλος εντοπίστηκε νεκρός χθες σε χωράφι στις Βασιλειές, ύστερα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι οικείοι του, ανήσυχοι για την εξαφάνισή του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Ο Γιάννης Στιβακτάκης, ένας δάσκαλος με μακρά πορεία στην εκπαίδευση, ήταν γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, είχε εργαστεί σε πολλά σχολεία της περιοχής και πρόσφατα είχε αποσπαστεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Ο ίδιος άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του, τόσο στους συναδέλφους του όσο και στους μαθητές του, με το πάθος και την αφοσίωσή του στο εκπαιδευτικό έργο.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις Αρχάνες. Η είδηση της απώλειάς του έχει βυθίσει σε πένθος την τοπική κοινωνία, που τον θυμάται για την προσφορά του στην εκπαίδευση και την αγάπη του για τους μαθητές του.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις