Άγρια επίθεση δέχτηκε η ηθοποιός Χριστίνα Παππά – Σοκαριστικό βίντεο

Άγρια επίθεση δέχτηκε η ηθοποιός Χριστίνα Παππά σε πάρκινγκ έξω από φαρμακείο στην Γλυφάδα. Σοκάρει το βίντεο που έχει έρθει στο φως της δημοσιότηττας.

Ειδικότερα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας βρισκόταν έξω από φαρμακείο στη Γλυφάδα, όταν δέχθηκε την επίθεση, όπως κατήγγειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο αναλυτικά το περιστατικό συνέβη χτες, όταν η Χριστίνα Παππά πήγε σε ένα φαρμακείο της Γλυφάδας, όπου ένας άνδρας μπήκε μέσα και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει για ένα αυτοκίνητο στο χώρο του πάρκινγκ.

Η γνωστή επιχειρηματίας κατάλαβε ότι επρόκειτο για το δικό της όχημα, αλλά όταν ενημέρωσε τον άνδρα εκείνος της έκανε, αρχικά λεκτική επίθεση και στη συνέχεια σωματική.

Δείτε το βίντεο:

«Έβριζε με χαρακτηρισμούς που δεν θέλω να πω»

«Έβριζε με χαρακτηρισμούς που δε θέλω να πω. Κάποια στιγμή τρελάθηκα και του είπα “Ρε αλήτη, θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο”. Όταν βγήκα από το φαρμακείο αυτός είχε κλείσει την πόρτα του οδηγού με το αυτοκίνητό του για να μη μπορώ να μπω, μπήκα από τη θέση του συνοδηγού και έκανα όπισθεν για να τον κλείσω να μη φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο Α.Τ. Γλυφάδας για να καταθέσει μήνυση, ωστόσο όπως η ίδια ανέφερε στα stories της στο Instagram: «Το αν σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου, με το να είσαι τόσο βίαιος και επιθετικός στα λόγια και στις πράξεις αλλά και τόσο ερειστικός και κακός, το ένα φέρνει το άλλο. Κανείς μας δεν πρέπει να φοβάται.

Ο άνθρωπος αυτός είναι πατέρας, με ένα παιδί με κάποια προβλήματα, όπως είπε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα, για να μην του κάνω μήνυση και τον κρατήσουν. Όσοι έχετε προβλήματα, αυτά τα γεγονότα πρέπει να σας κάνουν καλύτερους και όχι χειρότερους», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα