Ήρθε η πρώτη ρήξη στη Λότζια με την παραίτηση του Μανόλη Αλεξάκη
Ήρθε η πρώτη ρήξη στη Λότζια με την παραίτηση του Μανόλη Αλεξάκη

Ήρθε η πρώτη ρήξη στη Λότζια με την παραίτηση του Μανόλη Αλεξάκη

Η παραίτηση του Μανόλη Αλεξάκη από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Ηρακλείου προκάλεσε την πρώτη… αναταραχή στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής.

Ο Μανόλης Αλεξάκης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, υπήρξε ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Καλοκαιρινού, ειδικά κατά την περίοδο που ο Δήμαρχος είχε αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά. Παρότι το όνομα του είχε ακουστεί για διάφορες θέσεις, όπως αυτή του Γραμματέα του Δήμου, επέλεξε να μην είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Αντίθετα, υποστήριξε ενεργά την υποψηφιότητα του Καλοκαιρινού και συνέβαλε στη συγκρότηση της παράταξης του Δημάρχου. Τελικά, ανέλαβε τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου στον Αναπτυξιακό Οργανισμό, έναν ρόλο που του προσέφερε ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Ωστόσο, φάνηκε ότι η αρχικά ισχυρή συνεργασία τους άρχισε να «χαλάει» με τον καιρό. Από την πλευρά του Δήμου, η ανακοίνωση της παραίτησης του Αλεξάκη συνοδεύτηκε από ευχαριστίες, υποδεικνύοντας ότι η λήξη της συνεργασίας ήταν φιλική.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί την πρώτη σημαντική απώλεια για τον Καλοκαιρινό από την αρχική ομάδα συνεργατών του, στην πορεία του προς τη δημαρχία.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις