Ασκούμενη δικηγόρος κατήγγειλε γνωστό ποινικολόγο – "Με χτύπησε στο πρόσωπο και με έβρισε"

Αίσθηση έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα η είδηση πως μία ασκούμενη δικηγόρος είχε καταγγείλει στα τέλη του περασμένου Απριλίου γνωστό ποινικολόγο για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται στις 28 Απριλίου 2024 όταν περίπου στις 20:00 το βράδυ η 43χρονη πέρασε το κατώφλι του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά και υπέβαλε έγκληση βάρος του δικηγόρου (και φερόμενου ως συντρόφου της, σύμφωνα με το σήμα της ΕΛΑΣ) για «ενδοοικογενειακή βία» και «εξύβριση».

Όπως κατήγγειλε συγκεκριμένα η γυναίκα στις Αρχές, ο δικηγόρος φέρεται να την χτύπησε στο πρόσωπο και να την έβρισε.

Στη 43χρονη δόθηκε κατάλογος φορέων ενδοοικογενειακής βίας ενώ δεν επιθυμούσε την εγκατάσταση panic button. Επιπλέον δήλωσε πως δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ούτε σε ασφαλή χώρο φύλαξης.

Μετά την καταγγελία της ο δικηγόρος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου χωρίς τελικά να εντοπιστεί.

Για την υπόθεση η γυναίκα φέρεται να απέστειλε σχετική επιστολή-καταγγελία και στην ένωση ασκούμενων δικηγόρων στην οποία έκανε λόγο για κακές συνθήκες εργασίας (δουλειά 12-13 ώρες την ημέρα, χαμηλοί μισθοί) αλλά και για την επίθεση που δέχθηκε από τον δικηγόρο όταν διαμαρτυρήθηκε.

Να σημειωθεί ότι και ο δικηγόρος έχει κινηθεί νομικά εναντίον της 43χρονης υποστηρίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες ότι εκείνη του επιτέθηκε.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα