Κρήτη: Βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε η σορός του 67χρονου άνδρα που είχε πέσει από το καράβι στις 13 Απριλίου!

Σε μια δυσάρεστη αποκάλυψη προέβη με ενημέρωσή του απόψε το λιμενικό. Όπως έγινε γνωστό αναγνωρίστηκε η σορός, κατόπιν ταυτοποίησης γενετικού υλικού (DNA) του 67χρονου άνδρα, επιβάτη του πλοίου “Κίσαμος” της ΑΝΕΚ Lines που είχε πέσει στη θάλασσα στις 13 Απριλίου (ξημερώματα) και έκτοτε αγνοούνταν.

Μάλιστα, ο άνδρας από τα Χανιά έπεσε από το πλοίο στη θαλάσσια περιοχή 17,7 ν.μ. ΝΑ της Ύδρας.

Μάλιστα, και ενώ οι έρευνες ήταν άκαρπες, η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε σχεδόν έναν μήνα μετά το συμβάν, στις 11 Μαΐου, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο.

Η σορός (σε προχωρημένη σήψη) εξετάστηκε ενδελεχώς από τους ιατροδικαστές που σήμερα οδηγήθηκαν στο πόρισμα ότι πρόκειται για τον άτυχο επιβάτη του πλοίου “Κίσαμος”.

Σύμφωνα μάλιστα με το Flashnews.gr, o άνδρας, ηλικίας 67 ετών, που πήδηξε από το πλοίο ταξίδευε μόνος του ενώ στην καμπίνα του άφησε το εισιτήριό του και ένα σημείωμα που ενημέρωνε για τις προθέσεις του. Η ίδια ενημέρωση ανέφερε ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας τον είδε να πηδάει χωρίς ωστόσο να προλαβαίνει να τον σταματήσει.

Άμεσα πάντως, δόθηκε εντολή από το λιμενικό στον καπετάνιο να σταματήσει το πλοίο μεσοπέλαγα και την ίδια στιγμή κατέφτασαν δυνάμεις και του λιμενικού και άλλες ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες για την πολύ σοβαρή πιθανότητα, να υπάρχει άνδρας στη θάλασσα.

Σημειώνεται επίσης ότι για τον ίδιο άνδρα, την ίδια μέρα, δηλώθηκε εξαφάνιση.

 

 

πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις