Κρήτη: Τραγωδία με 50χρονο που αγνοούνταν – Εντοπίστηκε μελανιασμένος μέσα στο αυτοκίνητο του!

Τραγωδία στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας, με 50χρονο Ολλανδό τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το βράδυ της Τρίτης (16/6), εντοπίστηκε μελανιασμένος μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο κρέμεται σε γκρεμό

Επιχείρηση απεγκλωβισμού 50χρονου Ολλανδού, στους Αγίους Σαράντα, κοινότητας Αγίου Ιωάννου Ιεράπετρας, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από χθες βράδυ και βρέθηκε πριν από λίγη ώρα με το αυτοκίνητό του να κρέμεται σε έναν μικρό γκρεμό.

Έχει βρεθεί μελανιασμένος, που σημαίνει ότι δεν είναι στη ζωή, αλλά είναι δύσκολο να παραληφθεί από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, καθώς το αυτοκίνητο κρέμεται από μία σωλήνα άρδευσης και γίνεται αυτή τη στιγμή επιχείρηση να κρατηθεί με μηχανικά μέσα από τους πυροσβέστες ώστε να ανασυρθεί από το αυτοκίνητο.

Η σύντροφός του που βρίσκεται στο σημείο, λέει ότι είχε επαφή μαζί του χθες στις 8 το βράδυ και έκτοτε έχασε τα ίχνη του.

Εικάζεται ότι βρέθηκε εκτός δρόμου είτε υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή από κάποιο άλλο λόγο. Γίνονται συνεννοήσεις από την ιατροδικαστική υπηρεσία για να αποφασιστεί τι θα γίνει με τον άνθρωπο αυτό.

Κρήτη: Τραγωδία με 50χρονο που αγνοούνταν - Εντοπίστηκε μελανιασμένος μέσα στο αυτοκίνητο του!

 

 

neakriti.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα