10χρονη κατήγγειλε προσπάθεια αρπαγής – Έρευνες της Αστυνομίας σε χωριό

Καρέ- καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Αλμωπίας το υλικό που συνέλεξαν από τις κάμερες επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής για να εξακριβώσουν αν πράγματι κινήθηκε από και προς την κοινότητα Σαρακηνοί ένα ένα βαν με φιμέ τζάμια, με επιβάτες ένα ζευγάρι που φέρεται ότι προσπάθησε να αρπάξει ένα ανήλικο κορίτσι.

Η 10χρονη μαθήτρια είχε καταφύγει αναστατωμένη στους γονείς της το πρωί της Πέμπτης και τους είχε πει ότι, την στιγμή που βρισκόταν στην κεντρική πλατεία του χωριού με τους 350 κατοίκους πηγαίνοντας προ το σχολείο της, την πλησίασε το βαν και ο οδηγός προσπάθησε να την πείσει να μπει μέσα για να της δώσει καραμέλες. Μάλιστα, σύμφωνα με τη μαρτυρία της μικρούλας, κατέβηκε μαζί με την συνοδηγό και την άρπαξε από το χέρι.

Το κορίτσι υποστηρίζει ότι κλώτσησε τον άγνωστο άνδρα και κατέφυγε τρέχοντας στην αυλή ενός σπιτιού, ενώ το ζευγάρι την έβρισε και μπήκε βιαστικά στο βαν, με το οποίο διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο, κανείς από τους κατοίκους του μικρού χωριού δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό που, πάντως, ερευνάται με προσοχή.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις