Ξήλωσαν τα είδη υγιεινής από σπίτι – Οι πελάτισσες ξάφρισαν αξεσουάρ

Ένα από τα μέλη μιας σπείρας διαρρηκτών που εισέβαλαν σε ένα σπίτι στο Λουτράκι, "ξήλωσαν" όλα τα είδη υγιεινής και τα άρπαξαν μαζί με οικοδομικά υλικά, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του τοπικού τμήματος το ίδιο απόγευμα.

Ο 36χρονος δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ενώ μετέφερε μέρος των κλοπιμαίων με ένα όχημα το οποίο κατασχέθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη για κλοπή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι άγνωστοι συνεργοί του.

Οι πελάτισσες ξάφρισαν αξεσουάρ

Στο μυαλό τους είχαν την κλοπή και όχι τις αγορές δυο νεαρές Ρομά, μία 31χρονη και μία 22χρονη, οι οποίες μπήκαν το βράδυ της Τετάρτης σε ένα κατάστημα με είδη αξεσουάρ στην πόλη της Πρέβεζας παριστάνοντας τις πελάτισσες και ξάφρισαν προϊόντα συνολικής αξίας 40 ευρώ. Η κλοπή έγινε αντιληπτή και οι δράστιδες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πριν απομακρυνθούν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις