Βγήκε με φίλους, τη δολοφόνησε και προσπάθησε να αυτοκτονήσει – «Θέλω να πεθάνω»

Ένας άνδρας από τη Νεβάδα θα περάσει τουλάχιστον μια δεκαετία πίσω από τα κάγκελα, αφού σκότωσε τη γυναίκα του επειδή βγήκε ένα βράδυ για να γιορτάσει ένα ορόσημο στην ιατρική της καριέρα.

Ο Shiva Gummi, 33 ετών, μαχαίρωσε θανάσιμα την 28χρονη Δρ. Gwendoline Amsrala στις 15 Απριλίου του 2023 προτού μαχαιρώσει τον εαυτό του σε μια προφανή προσπάθεια να αυτοκτονήσει, πριν καλέσει τις Αρχές για να ενημερώσει τις αρχές για το έγκλημά του, έγραψε το Las Vegas Review, επικαλούμενο έγγραφο της σύλληψης.

Σύμφωνα με το KTNV, η Amsrala ήταν έξω για να γιορτάσει με φίλους και συναδέλφους καθώς ολοκλήρωσε τον πρώτο χρόνο της πρακτικής της πριν σκοτωθεί στο σπίτι της στο Λας Βέγκας της Νεβάδα. Ο Gummi καταδικάστηκε σε κάθειρξη μεταξύ 10 και 25 ετών στις 23 Μαΐου, εβδομάδες μετά την δήλωση ενοχής του στις 11 Απριλίου, σύμφωνα με το News3LV. Κρίθηκε ένοχος για δολοφονία δεύτερου βαθμού, δεν παραδέχθηκε την ενοχή του, αλλά αναγνωρίζει ότι οι εισαγγελείς έχουν αρκετά στοιχεία για να καταδικάσουν, σύμφωνα με το KTNV.

Βγήκε με φίλους, τη δολοφόνησε και προσπάθησε να αυτοκτονήσει - «Θέλω να πεθάνω»

Στις 15 Απριλίου του 2023, ο Gummi τηλεφώνησε στην άμεση δράση για να πει ότι μαχαίρωσε τον εαυτό του και την αγαπημένη του, η οποία βρισκόταν νεκρή δίπλα του, είπε η αστυνομία εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με το Las Vegas Review-Journal και το KTNV. «Θέλω να πεθάνω, αλλά δεν πεθαίνω», είπε στο τηλεφώνημα στην αστυνομία.

Η μητέρα της Amsrala είπε στην αστυνομία ότι ενώ δεν γνώριζε καμία ενδοοικογενειακή κακοποίηση στο γάμο του ζευγαριού, ο Gummi ήταν θυμωμένη που η κόρη της πέρασε το βράδυ στο σπίτι ενός φίλου που ήταν υπό την επήρεια ουσιών, σύμφωνα με το Las Vegas Review-Journal. Η κοπέλα είχε επιστρέψει στο σπίτι στις 9 μ.μ. το προηγούμενο βράδυ και ο Gummi, ο οποίος ήταν επίσης έξω το ίδιο βράδυ, επέστρεψε στο σπίτι στις 11 μ.μ., είπε η αστυνομία.

Η νεαρή γιατρός «ήταν προορισμένη να εκπληρώσει μια πλούσια και ουσιαστική καριέρα αφιερωμένη στην εξυπηρέτηση των μελλοντικών ασθενών της», σύμφωνα με τη σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε μετά τη δολοφονία της.

«Θυμόμαστε πάντα την πειθαρχία σου μετά το σχολείο, την [οργάνωση] των πραγμάτων, την ενασχόληση με τα μαθήματά σου και αργότερα τις συναντήσεις με φίλους ή το παιχνίδι», έγραψε η θεία της σε ένα διαδικτυακό αποχαιρετισμό εκείνη την εποχή. «Μας λείπει η νεαρός γιατρός από την οικογένεια που είχε ένα μεταδοτικό χαμόγελο και τη δύναμη να θεραπεύει».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις