Την σκότωσε και πήγε για κούρεμα – Η κυνική ομολογία του δράστη

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Χαλκίδας, μετά την κυνική ομολογία του 38χρονου.

Ο δράστης υποστήριξε ότι το πάθος του για τον τζόγο ήταν που τον οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη, ενώ περιέγραψε ακριβώς πώς σκότωσε την αβοήθητη μητέρα της φίλης του μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στο οποίο πήγε με σκοπό να κλέψει χρήματα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του δράστη μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μιλώντας για τον 38χρονο αποκάλυψε ότι βίωνε εσωτερική πάλη που τον οδήγησε ακόμα και στη σκέψη να αυτοκτονήσει.

«Δεν το πιστεύω, μας κατέστρεψε»
Ο πατέρας του καθ ομολογία δολοφόνου στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε συντετριμμένος και περιέγραψε το άσβεστο πάθος του γιου του για τον τζόγο.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Με πήραν τηλέφωνο από ένα κανάλι και έτσι το έμαθα. Με την κόρη της ήταν κολλητοί πάρα πολλά χρόνια. Τις τελευταίες μέρες ήταν ανήσυχος, τον ρωτούσα αν θέλει λεφτά μου έλεγε όχι, πάντα τέλος του μήνα ζήταγε λεφτά. Δεν ήταν χρήστης αλλά είχε πάθος με τον τζόγο, το οποίο ξανάρχισε. Καυγαδίζαμε γιατί όλο ζήταγε χρήματα εδώ και κανένα πεντάμηνο-εξάμηνο είχε ξαναρχίσει να παίζει. Κάθε μήνα μας έπαιρνε 200-300 ευρώ. Αρνιόταν ότι παίζει», είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι η «Παλιά του είχε δώσει η γυναίκα μου ένα μεγάλο ποσό και τσακωθήκαμε, τώρα τελευταία όχι».

Ο άντρας είναι σε κατάσταση σοκ από το αποτρόπαιο έγκλημα του γιου του. «Είμαι ράκο τελείως, δεν το πιστεύω ακόμα και τώρα που το ομολόγησε, δεν το πιστεύω. Μας κατέστρεψε».

Πώς ξεφορτώθηκε το μαχαίρι
«Όλα ξεκίνησαν οταν άρχισε να παίζει τζόγο και αφηνε απλήρωτους λογαριασμούς, ενώ του είχαν κόψει ακόμα και το ρεύμα και το είχε συνδέσει μόνος του, ενώ αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω δεν θα γίνονταν έτσι τα πράγματα, ξέρει ότι κατέστρεψε πολλά σπίτια», αναφέρεται στο υπόμνημα της απολογίας του.

Ο 38χρονος περιέγραψε πώς ακριβώς έμαθε ότι η φίλη του έκρυβε το κλειδί του σπιτιού σε μία γλάστρα αλλά και για τα χρήματα που είχε στο σπίτι.

«Στις 10 Μαΐου είχαν πάει για καφέ με την κόρη της 63χρονης και εκεί του είπε για τη μαμά της, ότι είχε άνθρωπο να την προσέχει όσο έλειπε στη δουλειά, και για το κλειδί του είχε πει ότι είχε οικονομίες στο σπίτι. Επειδή ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση σκέφτηκε ότι αν πάρει τα λεφτά θα τον βοηθούσε. Του μπήκε η ιδέα και έτσι στις 2 το μεσημέρι πήγε, με σκοπό να πάρει τα λεφτά.

Πριν από το Πάσχα η 63χρονη ήταν σχεδόν κατάκοιτη στο κρεβάτι και πίστευε ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ξαφνικά την είδε όρθια με το πι, τα έχασε και την έσπρωξε από τις σκάλες. Η γυναίκα του φώναζε «Βοήθεια παιδί μου, τι κάνεις; Παιδί μου σε αγαπάω». Εκείνος θολωμένος, όπως υποστηρίζει φοβήθηκε ότι θα τους άκουγαν και την ξαναέσπρωξε μέχρι το τελευταίο σκαλί και αφού πήρε ένα κουζινομάχαιρο άρχισε να την χτυπάει με το μαχαίρι στο λαιμό.

Η γυναίκα συνέχεισε να μιλάει και όταν τελικά σταμάτησε, πήγε στο δωμάτιο και έψαξε για τα λεφτά και αφού τα βρήκε, μετά πήγε στο σπίτι του, πήγε και ξεφορτώθηκε το μαχαίρι στο τσιμεντάδικο και στη συνέχεια πήγε για κούρεμα!

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις