Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα – «Είδα ένα εντελώς παραμορφωμένο πτώμα»

Συνεχίζεται το θρίλερ με την σορό που βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα του Σχινιά το απόγευμα της Κυριακής (03/06/2024) με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Στην εκπομπή «Live News» μίλησε ο άνδρας που είδε πρώτος τη σορό να επιπλέει στη θάλασσα του Σχινιά και περιγράφει τα όσα έζησε από τη στιγμή που εντόπισε το άψυχο σώμα μέχρι την ώρα που έσπευσαν στη περιοχή στελέχη του Λιμενικού.

Στο πόδι του θύματος υπήρχε δεμένο ένα βαράκι 10 κιλών. Με το κάτοικο της περιοχής να πλησιάζει, να βεβαιώνεται πως αυτό που έβλεπε στη θάλασσα ήταν όντως ένας άντρας που είχε ξεψυχήσει και να ειδοποιεί τις Αρχές.

«Ήταν ένα πτώμα το οποίο μετά το βγάλαμε έξω. Κάποιος δύτης πήγε, όταν ήρθε η αστυνομία και τα ασθενοφόρα. Πήγε κάποιος δύτης, το τράβηξε έξω, ένα εντελώς παραμορφωμένο πτώμα, φουσκωμένο. Δεν ήταν καλό θέαμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ο κύριος που ήταν μέσα με το κανό φώναζε, είδα που φώναζε, του έκανα νόημα μου λέει είναι πεθαμένος. Με το που βγήκα από τη θάλασσα πήρα αμέσως τηλέφωνο.

Επειδή έκανε βόλτες γύρω το πτώμα, όσο ήταν στη θάλασσα, βγήκε έξω ο άνθρωπος και τον ρωτούσα, του λέω τι είναι; Είναι άντρας, μάλλον ξένος, έτσι είπε αυτός και έχει και ένα σχοινί δεμένο στο πόδι του», ανέφερε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, η σορός που βρισκόταν σε αποσύνθεση, ανήκει σε άντρα ηλικίας 40 με 45 ετών. Βρισκόταν στη θάλασσα πάνω από 20 ημέρες. Είχε ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο σώμα, που ίσως βοηθήσει στην ταυτοποίησή του και στο πόδι του δεμένο, ένα βαράκι 10 κιλών.

Από την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση φαίνεται πως ο θάνατος σημειώθηκε πριν από αρκετές ημέρες, ίσως και πριν από ένα μήνα. Κάτι που δίνει εξήγηση και στο πως η σορός βγήκε στην επιφάνεια της θάλασσας παρά το βάρος που ήταν δεμένο πάνω της.

Κομβικό σημείο στην πορεία των ερευνών είναι αρχικά να ταυτοποιηθεί η σορός και να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του άνδρα. Αν δηλαδή το θύμα ήταν νεκρό πριν βρεθεί στη θάλασσα ή πνίγηκε έχοντας δεμένο στο πόδι τον δίσκο άρσης βαρών των 10 κιλών.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι ο άνδρας να δολοφονήθηκε και οι δράστες να θέλησαν με αυτό τον τρόπο να εξαφανίσουν το πτώμα.

newsit.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα