37χρονος δολοφόνησε την 63χρονη – Ομολόγησε το έγκλημα

Ραγδαίες εξελίξεις 17 μέρες μετά τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, καθώς οι αστυνομικοί έπειτα από επισταμένες έρευνες που έκαναν εντόπιασν και συνέλαβαν τον δράστη του εγκλήματος.

Σϋμφωνα με πληροφορίες, δράστης του εγκλήματος είναι ένας 37χρονος άνδρας ο οποίος είναι από το κοντικό περιβάλλον της οικογένειας καθώς ήταν γνωστός τόσο στο θύμα όσο και στην κόρη του θύματος καθώς ήταν συμμαθητές.

Κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία καθώς ο άνδρας φαίνεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν εθισμένος στον τζόγο.

Ο 37χρονος «έσπασε» και ομολόγησε την ενοχή του ενώπιων των αστυνομικών με τις πληροφορίεςς να κάνουν λόγο για «δεμένη» υπόθεση καθώς η ενοχή του προκύπτει από αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στον χώρο το εγκλήματος αλλά και από βίντεοσκοπικό υλικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο δράστης φαίνεται να μπήκε κανονικά στο σπίτι, αφού η γυναίκα τον γνώριζε, με κίνητρο τη ληστεία καθώς η κόρη του θύματος φαίνεται να είχε αναφέρει ότι κατείχε χρηματικό ποσό στο σπίτι, καθώς και το μέρος στο οποίο αυτό ήταν κρυμμένο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις