Τα συγχαρητήρια του Νίκου Καλλέργη για την άνοδο του ΑΟΤ στην Γ' Εθνική – «Το Τυμπάκι είναι το δεύτερο χωριό μου»

Στην Γ’ Εθνική θα παίζει την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Α. Ο. Τυμπακίου. Ο Νίκος Καλλέργης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου, αμέσως μετά την οριστικοποίηση της πρόκρισης δεν ξέχασε τις σχέσεις που τον συνδέουν με το Τυμπάκι και ευχήθηκε μία καλή πορεία στον σύλλογο στη Γ’ εθνική κατηγορία.

«Συγχαρητήρια στον Α. Ο. Τυμπακίου για την άνοδό του στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής. Και εις ανώτερα. Το Τυμπάκι είναι για εμένα το δεύτερο χωριό μου», ανέφερε σε ανάρτησή του σε σελίδα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής συμμετείχε πρόσφατα σε περιοδεία της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην Κρήτη και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εξαιρετική καθώς ο Κρητικός ανησυχεί για το μέλλον της Ελλάδος που κινδυνεύει από την υπογεννητικότητα, προβληματίζεται για την καθημερινότητα με την ακρίβεια να αποτελεί βραχνά και επιθυμεί να ακουστεί μία διαφορετική φωνή στην Ευρώπη.

Τις επόμενες ημέρες ο Νίκος Καλλέργης θα συνεχίσει τις συναντήσεις με το εκλογικό σώμα, αναμένεται να ταξιδέψει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος θα βρεθεί και στην Κρήτη.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις