Αυτή είναι η 17χρονη Νικολέτα που έπεσε στο κενό από τη γέφυρα της Σταλίδας – «Δεν πιστεύω πως η κόρη μου έβαλε τέλος στη ζωή της»

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η πτώση κοπέλας από τη γέφυρα του ΒΟΑΚ το πρωί της Πέμπτης (23/05), με τις νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να είναι συγκλονιστικές.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το θύμα είναι μια 17χρονη κοπέλα η Νικολέττα Παπαδογιαννάκη, η οποία πήγαινε στη Γ’ Λυκείου ενώ σε λίγες ημέρες θα ετοιμαζόταν να δώσει πανελλήνιες, αλλά και να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

Μάλιστα, λέγεται ότι το κορίτσι, φεύγοντας από το σχολείο, δεν πήρε το λεωφορείο όπως συνήθιζε, αλλά πήγε προς τη γέφυρα με τα πόδια. Παράλληλα, ακούγεται ότι ακροβατούσε ώρα στη γέφυρα, με πολλούς οδηγούς να την προτρέπουν να σταματήσει.

Μετά από αυτές τις νέες πληροφορίες, όπως είναι λογικό, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Η άτυχη κοπέλα είχε ακόμα δύο αδέλφια, μία μεγαλύτερη αδελφή 22 ετών και έναν μικρότερο αδελφό.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή της 17χρονης

Οι γονείς και η αδερφή της άτυχης κοπέλας μίλησαν στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα», εκφράζοντας τις απορίες τους για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού και το πώς βρέθηκε το κορίτσι εκεί.

Όπως αναφέρει ο πατέρας της 17χρονης, το σπίτι της οικογένειας είναι σε αντίθετη κατεύθυνση από τη γέφυρα. Η απόσταση από το σχολείο της κοπέλας μέχρι το σημείο που βρέθηκε είναι αρκετά μεγάλη για να διανυθεί περπατώντας.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας εξέφρασε επίσης την απορία της για το πώς γίνεται, μετά από μια τόσο μεγάλη πτώση, να μην υπήρχαν στο έδαφος εμφανή σημάδια αίματος, παρά μόνο μερικές κηλίδες.

Ο πατέρας του κοριτσιού δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς η κόρη τους, όπως υποστηρίζει, δεν έδειχνε ότι είχε κάποιο λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της και δεν άφησε πίσω της κάποιο σημείωμα.

Η αδελφή της ανέφερε: «Εγώ ήξερα πολλά για την Νικολέτα, με την οποία ήμασταν φίλες. Ήξερα πως είχε θέματα στο σχολείο, με καθηγητές, με κάποια παιδιά από το σχολείο δεν τα πήγαινε καλά. Είχαν πάει εκδρομή στην Τσεχία και την είχαν αφήσει μόνη της. Είχε κάνει παράπονα, έλεγε "τι να κάνω;". Επίσης, ξέρω ότι είχε με έναν θέματα, μου έλεγε αρνητικά, ότι δεχόταν bullying, και εγώ είχα δεχθεί και ξέρω πως συχνά έτρωγε στο σχολείο.

Ήταν πολύ στεναχωρημένη, φοβόμουν πως κάποιος ήθελε να της κάνει κακό και να την ρίξει από το γιοφύρι. Εγώ σπουδάζω στη Λευκορωσία, ήθελε και αυτή να περάσει εκεί και ευτυχώς έχουμε 1-2 μερούλες για να φύγουμε.

Πιστεύω πως κάτι έγινε. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί, τώρα με το θέμα του bullying, στη γέφυρα δεν πήγαινε κανείς, γιατί φοβόμασταν να πάμε.

Κάτι έγινε στον δρόμο, τη χτύπησε και την πήγε εκεί».

Η μητέρα της ανέφερε: «Ένας δάσκαλος που είχε μέσα ο.. . Η Νικολέττα πάντα είχε… Δεν τα πήγαινε καλά μαζί του. Όποτε τελείωνε, το μάθημα, αυτή είχε σαν πόλεμο! Ναι πόλεμο, Αυτός ο… Αυτό μου λένε εμένα τα παιδιά. Αυτός ο.. έλεγε "Νικολέττα φύγε από την τάξη" Αυτή έφυγε είχε ψυχολογικά. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Παιδί καλό. Καλά όλα, καλά είχε λεφτά».

Ο πατέρα της είπε: «Το έμαθα γύρω στις 13:30. Πήγα στο σχολείο και μου είπαν να πάω στην αστυνομία. Πήγα, τους είπα "είναι νεκρή". Μου λένε "ναι". Πήγε στην Σταλίδα, έδωσε εξετάσεις, πήγε με τα πόδια. Το είδαμε σε μια κάμερα σε βενζινάδικο. 11 και 5 και 10 έφυγε από το σχολείο και κατέβαινε με τα πόδια, με την απόσταση να είναι γύρω στα 2,5 χιλιόμετρα. Έχουν φτιάξει δρόμο για πεζοπόρους. Έκοψε δρόμο από το βουνό, μετά κατέβηκε από εδώ.

Η γέφυρα είναι τελείως από την άλλη πλευρά. Δεν έχει καμία σχέση με το σημείο εδώ. Αναρωτιόμαστε γιατί πήγε στην γέφυρα. Πήγαμε, ούτε αίμα βρήκαμε, ούτε κάποιο σημάδι. Δεν μπορώ να καταλάβω την απόσταση, έχω βάλει έναν δικηγόρο να μου βρει κάποια λύση. Και ιατροδικαστή, να δούμε που έχει χτυπήσει. Η κόρη μου δεν είχε προβλήματα, η μάνα της είναι Λευκορωσίδα, το άλλο παιδί μου σπουδάζει στην Λευκορωσία και θα πήγαινε και η κόρη μου.

Δεν πιέστηκε από τις Πανελλήνιες. Δεν είχε κάποια ερωτική απογοήτευση. Δεν πιστεύω πως η κόρη μου έβαλε τέλος στη ζωή της. Έδωσα το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, μήπως την τράκαρε κανείς και την παράτησε. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί, ήταν ένα κοινωνικό παιδί, με τρία αδέλφια ζούσαμε σε ένα ωραίο μέρος. Δεν ξέρω αν ήταν ατύχημα. Δεν έχουμε βρει κάποιο σημείωμα. Θα κάνουν την έρευνά τους και θα μας πουν. Στο σπίτι δεν έχει αφήσει κάτι».

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις