Απειλούσε να σφάξει τη σύζυγο και το ανήλικο παιδί του

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Οι φωνές μητέρας και παιδιού κινητοποίησαν τους γείτονες της οικογένειας, όπως αναφέρει το newsit.gr, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε χθες (20.12.2021), σε περιοχή της παραλιακής ζώνης της Αθήνας, σκόρπισε τρόμο στα δύο ανυπεράσπιστα θύματα και συναγερμός στους άνδρες της ΕΛ. ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι για άλλη μια φορά άρχισε να καυγαδίζει, ωστόσο τη Δευτέρα τα πράγματα παραλίγο να πάρουν την πιο άσχημη τροπή.

Στο διαμέρισμα του ζευγαριού από την Αίγυπτο, ακούστηκαν πολύ δυνατές φωνές. Ο άνδρας είχε πάρει ένα μαχαίρι και απειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άνδρες του Σώματος έφτασαν στο σημείο. Μπήκαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον Αιγύπτιο, ο οποίος ήταν εκτός εαυτού.

Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Την Τρίτη (21.12.2021), ο Αιγύπτιος μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει σε κοντινή απόσταση τη σύζυγό του και το ανήλικο παιδί του.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις