Σοβαρό τροχαίο για τον Ρίο του La Casa de Papel – Χτύπησε με τη μηχανή και υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του είχε ο ηθοποιός Miguel Herran, τον οποίο έχουμε γνωρίσει ως Ρίο στην αγαπημένη σειρά του Netflix, La Casa De Papel.

Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή από τη σύντροφό του Pedraza η οποία παρουσιάστηκε σε εκδήλωση για να τον εκπροσωπήσει και αποκάλυψε ότι ενεπλάκη σε ατύχημα, ότι είναι καλά στην υγεία του και πώς πλέον αναρρώνει στο σπίτι τους.

«Ο Μιγκέλ δεν μπόρεσε να έρθει σήμερα, καθώς είχε ένα μικρό ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του», είπε η σύντροφός του, σύμφωνα με δημοσίευμα του «20 Minutos»

Αργότερα ο ίδιος ο Miguel ανέβασε φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο περιγράφοντας τι συνέβη.

«Μια ανασκόπηση των δύο τελευταίων εβδομάδων…Είχα ένα ατύχημα με τη μοτοσικλέτα μου, μόνος μου, δεν πήγαινα γρήγορα και όλα πήγαν καλά! Έκανα χειρουργική επέμβαση στον δεξιό μου ώμο και θα πρέπει να μείνω μακριά από τη μοτοσικλέτα για λίγο καιρό. Αλλά είμαι μια χαρά!»

Ο Miguel εξήλθε από το νοσοκομείο και βρίσκεται πλέον με την οικογένειά του. Ο ηθοποιός ανέβασε και φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του, η οποία έγινε τεσσάρων μηνών. Στην εικόνα την κρατάει με το ένα του χέρι να είναι δεμένο.

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις