Έκλεισε την χρονιά με ήττα ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ στο… αντίο του Κώστα Γιαννούλη δεν κατάφερε να κλείσει την χρονιά με θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ».

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να έχει την πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Παναιτωλικού στο 1′ με τον Ριέρα να σουτάρει και την μπάλα να φεύγει μακριά από την εστία. Οι Αγρινιώτες στην πρώτη τους φάση κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Συγκεκριμένα στο 6′ ο Ντουάρτε σέντραρε και ο Καρέλης με απίστευτο γυριστό σουτ έγραψε το 0-1 για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους και στο 9′ απείλησαν ξανά με τον Χατζηθεοδωρίδη να σουτάρει και τον Χριστογεώργο να μπλοκάρει.

Από το 20λεπτο και μετά ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία στην εστία του Παναιτωλικού. Μέχρι που φτάσαμε στο 33ο λεπτό, όπου οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, όταν ο Αποστολάκης συνεργάστηκε ωραία με τον Τοράλ και ο τελευταίος πάσαρε στον Ισέκα, ο οποίος πλάσαρε όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου και έτσι ο Παναιτωλικός πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του αποτέλεσμα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Γιάννη Πετράκη αιφνιδίασε και πάλι τον ΟΦΗ σκοράροντας στο 47′ ο Χατζηθεοδωρίδης σέντραρε και ο Μπουζούκης με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-2 για τον Παναιτωλικό.

Στο 55ο λεπτό το «Γεντί Κουλέ» σηκώθηκε στο πόδι, καθώς ο Κώστας Γιαννούλης είπε αντίο στην ενεργό δράση ξεσπώντας σε κλάματα…

Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του και στο 65ο λεπτό ξανά μπήκε στο ματς, όταν ο Τοράλ έβγαλε… μάτι τον Αποστολάκη και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2.

Οι παίκτες του Δέλλα ανέβασαν την ταχύτητα ψάχνοντας την ισοπαλία, όμως ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 73’ με τον Ντουάρτε να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει λίγο έξω από τα δοκάρια του Χριστογεώργο.

Ο ΟΦΗ απάντησε στις ευκαιρίες στο 79’ με τον Νέιρα να σουτάρει και τον Τσάβες να μπλοκάρει. Οι παίκτες του Δέλλα πίεσαν για να βρουν γκολ ισοφάρισης, όμως δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να γνωρίσει την ήττα και να αποχαιρετήσει την φετινή χρονιά με αρνητικό αποτέλεσμα.

 

grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις