Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο Κώστας Στεφανάκης
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο Κώστας Στεφανάκης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο Κώστας Στεφανάκης

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει σκορπίσει ο θάνατος του γνωστού ηθοποιού Κώστα Στεφανάκη στα 76 του χρόνια. Το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του ηθοποιού έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Instagram ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ένας συνάδελφος μας έφυγε σήμερα… Αποχαιρετάμε τον Κώστα Στεφανάκη, που γεννήθηκε το 1948, έναν αθόρυβο ηθοποιό που ερμήνευσε δεκάδες χαρακτηριστικούς ρόλους στον ελληνικό κινηματογράφο και στα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και να γνωρίσω έναν καλοκάγαθο άνθρωπο που έπαιζε συνήθως σκληρούς ρόλους.

ΚΑΛΟ ταξίδι αγαπημένε μας φίλε και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια σου», ήταν το συγκινητικό μήνυμα με το οποίο γνωστοποιούσε για τον θάνατο του Κώστα Στεφανάκη.

Η πορεία του Κώστα Στεφανάκη

Ο Κώστας Στεφανάκης είχε πάρει μέρος σε αρκετές ταινίες και σειρές κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας. Ανάμεσα σε αυτά τα «Το κορίτσι του λούνα παρκ», «Ησαΐα μη χορεύεις»,«ΘΒ φαλακρός πράκτωρ», «Το ανθρωπάκι», «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά», «Και ο πρώτος ματάκιας», «Το Τρίτο Στεφάνι», «Το καπλάνι της βιτρίνας», «Οι Πανθέοι»,«Οδός Ανθέων», «Μαρία η Άσχημη», «Γιούγκερμαν» κλπ.

in.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις