Καιρός: Επιστρέφει από Δευτέρα η αφρικανική σκόνη - Ανεβαίνει και ο υδράργυρος με 30άρια
Καιρός: Επιστρέφει από Δευτέρα η αφρικανική σκόνη - Ανεβαίνει και ο υδράργυρος με 30άρια

Καιρός: Επιστρέφει από Δευτέρα η αφρικανική σκόνη – Ανεβαίνει και ο υδράργυρος με 30άρια

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με ήπιες καιρικές συνθήκες, για τα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα, θα κυλήσει η σημερινή ημέρα στη χώρα.

Σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά, σήμερα Κυριακή, στο βόρειο Ιόνιο, τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.

Πρόσκαιρη επιστροφή σκόνης με ζέστη από Δευτέρα

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για ένα νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης από τη Δευτέρα, που θα συνοδεύεται από υψηλές θερμοκρασίες (έως και 30 βαθμοί σε ηπειρωτικά – Κρήτη την Τρίτη 23 Απριλίου).

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις για την περίοδο του Πάσχα αναμένονται σκαμπανεβάσματα του καιρού, αλλά σε γενικές γραμμές θα είναι αίθριος.

Έτσι, φαίνεται ότι συνθήκες που θα βιώσουμε τις εορταστικές ημέρες θα είναι ιδανικές, με το καλοκαίρι να μας… χτυπάει την πόρτα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Καιρός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις