Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων: Ποιες θα είναι οι ώρες λειτουργίας - Ποιες μέρες θα είναι κλειστά
Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων: Ποιες θα είναι οι ώρες λειτουργίας - Ποιες μέρες θα είναι κλειστά

Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων: Ποιες θα είναι οι ώρες λειτουργίας – Ποιες μέρες θα είναι κλειστά

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Επίσημα ξεκινάει από την Πέμπτη 25 Απριλίου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για το Πάσχα, τα οποία θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο στην Αθήνα από τις 09:00 – 21:00

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο πόλης (ΕΣΘ) τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με συνεχές ωράριο, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο του Λαζάρου θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Την Κυριακή των Βαΐων στις 28 Απριλίου, τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11 το πρωί και θα μείνουν ανοιχτά έως τις 6 το απόγευμα. Ωστόσο από τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου έως τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή θα ανοίξουν στη μία μετά το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 7 το βράδυ. Το Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.

Τέλος σημειώνεται πως θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Μαΐου, έπειτα από απόφαση της υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνας Μιχαηλίδου. Υπενθυμίζεται πως η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2024 μετατέθηκε για την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, λόγω του ότι συμπίπτει με τη Μεγάλη Τετάρτη.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις