Αποκαλυπτικό βίντεο απ' το έγκλημα στην Ιεράπετρα - Ο φερόμενος δράστης είχε επισκεφθεί δύο φορές το θύμα (vid)
Αποκαλυπτικό βίντεο απ' το έγκλημα στην Ιεράπετρα - Ο φερόμενος δράστης είχε επισκεφθεί δύο φορές το θύμα (vid)

Αποκαλυπτικό βίντεο απ' το έγκλημα στην Ιεράπετρα – Ο φερόμενος δράστης είχε επισκεφθεί δύο φορές το θύμα (vid)

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Το «φως» της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στην Ιεράπετρα, που δείχνει έναν άντρα, ο οποίος εικάζεται πως είναι ο δράστης, να επισκέπτεται δύο φορές το θύμα στο σπίτι του.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News», με βάση το ρεπορτάζ της οποίας ο άνδρας επισκέφθηκε το θύμα ένα βράδυ πριν τη δολοφονία, με τον 65χρονο να μην ανοίγει την πόρτα.

Έτσι, πήγε και το επόμενο βράδυ, κατά τις 20.45, και τότε το θύμα τον υποδέχθηκε, ενώ έφυγε στις 21.11, με αποτέλεσμα να είναι το τελευταίο άτομο που είδε τον 65χρονο προτού δολοφονηθεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί επίσημα ο άνδρας που επισκέφθηκε δύο φορές το θύμα, καθώς είχε καλυμμένα χαρακτηριστικά και φορούσε γάντια, ενώ δεν άφησε ίχνη.

Σύμφωνα με την εκπομπή του «Mega», οι Αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για τον 45χρονο κατηγορούμενο, επειδή υποστήριξαν ότι έχει το ίδιο βάδισμα με τον μυστηριώδη άνδρα, που είδε τελευταίος τον 65χρονο.

Το χρονικό
Την Κυριακή (7/4) σε περιοχή του δήμου Ιεράπετρας εντοπίστηκε νεκρός, μέσα στην οικία του από οικείο πρόσωπο, ο 65χρονος αλλοδαπός, με τις αρχικές ενδείξεις να δείχνουν θάνατο από παθολογικά αίτια, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, που ο 65χρονος αντιμετώπιζε.

Ωστόσο, από την έρευνα που ακολούθησε από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις περί τέλεσης εγκληματικής ενέργειας.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία, συλλέχθηκαν στοιχεία και από την ανάλυση, επισκόπηση και συνεκτίμηση τους προέκυψε ως δράστης ο 45χρονος ημεδαπός. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εκταφή του θύματος με σκοπό τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης για τον επακριβή προσδιορισμό των αιτιών και ειδικότερων συνθηκών του θανάτου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή newsbeast.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις