Τα συγχαρητήρια του Γρηγόρη Νικολιδάκη στον ΑΟ Τυμπακίου - «Ελπίζουμε στην άνοδο του στη Γ’ Εθνική»
Τα συγχαρητήρια του Γρηγόρη Νικολιδάκη στον ΑΟ Τυμπακίου - «Ελπίζουμε στην άνοδο του στη Γ’ Εθνική»

Τα συγχαρητήρια του Γρηγόρη Νικολιδάκη στον ΑΟ Τυμπακίου – «Ελπίζουμε στην άνοδο του στη Γ’ Εθνική»

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης για τη διάκριση του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου.

«Είναι μεγάλη χαρά για το Δήμο Φαιστού και για την πόλη του Τυμπάκι ειδικότερα, η μεγάλη διάκριση του ΑΟΤ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΗ για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024» δήλωσε ο Δήμαρχος Φαιστού για να προσθέσει:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, το σύνολο των στελεχών της ομάδας, αλλά και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου. Η διάκριση του ΑΟΤ, αλλά και η εκπληκτική πορεία του, δείχνουν πως μέσα από προσπάθεια, οργάνωση και στοχοπροσήλωση, μπορούν να επιτευχθούν μεγάλες επιτυχίες.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στην τοπική κοινωνία, τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του ΑΟΤ και στηρίζουν έμπρακτα ολόκληρη την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον ΑΟΤ, όπως και όλες τις ομάδες του δήμου μας και να ελπίζουμε στην άνοδο του στη Γ’ Εθνική μέσα από τις διαδικασίες των μπαράζ. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία εντός κι εκτός γηπέδων».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις