Πέντε ενεργούς πολίτες, με κοινωνική προσφορά στο Ηράκλειο, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός
Πέντε ενεργούς πολίτες, με κοινωνική προσφορά στο Ηράκλειο, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός

Πέντε ενεργούς πολίτες, με κοινωνική προσφορά στο Ηράκλειο, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Μια ομάδα ενεργών πολιτών που έχουν προσφέρει στο Ηράκλειο – και όχι μόνο – από διαφορετικές θέσεις, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, το μεσημέρι της Τρίτης 16 Απριλίου.

Ο πρώην Βουλευτής Ηρακλείου Στέλιος Ματζαπετάκης, ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου Μιλτιάδης Φαρσάρης, ο ιστορικός Γιώργος Παναγιωτάκης, ο έμπορος Μηνάς Γιέτης και το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΗ και της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ανδρέας Αγγελάκης, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό για να τον συγχαρούν για την εκλογή του, να του ευχηθούν καλή και γόνιμη θητεία, αλλά και να εκφράσουν προβληματισμούς για ζητήματα καθημερινότητας.
Ειδικότερα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αρνητική εικόνα που δημιουργείται για την πόλη από τη βεβήλωση μνημείων και δημοσίων κτηρίων με υβριστικά συνθήματα. Οι ίδιοι μάλιστα ζήτησαν από τον Δήμαρχο να ηγηθεί ενός αγώνα που θα έχει στόχο την εδραίωση αισθημάτων σεβασμού προς τα μνημεία, ενώ εξέφρασαν την βούληση να λειτουργήσουν ως αρωγοί σε μια κοινή προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, αφού τους ευχαρίστησε για τις ευχές και την διάθεση κοινωνικής προσφοράς που συνεχίζουν να έχουν, επεσήμανε ότι αντιλαμβάνεται το πρόβλημα και γνωρίζει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για παρεμβάσεις σε ορισμένα δημόσια κτήρια, όπως για παράδειγμα το Δικαστικό Μέγαρο. Πρόσθεσε στην συζήτηση και τα προβλήματα που προκύπτουν από τον βανδαλισμό αστικού εξοπλισμού, τόνισε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η βελτίωση της καθημερινότητας σε όλα τα επίπεδα, ενώ επεσήμανε ότι η καθαριότητα στο σύνολό της, αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. «Δεν θέλουμε απλώς μια καθαρή πόλη. Θέλουμε κάτι πολύ περισσότερο, θέλουμε μια κυκλική πόλη. Και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε» ανέφερε ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις