Κρήτη: Εξελίξεις γύρω απ' τον θάνατο του 65χρονου - Οι έρευνες έδειξαν δολοφονία
Κρήτη: Εξελίξεις γύρω απ' τον θάνατο του 65χρονου - Οι έρευνες έδειξαν δολοφονία

Κρήτη: Εξελίξεις γύρω απ' τον θάνατο του 65χρονου – Οι έρευνες έδειξαν δολοφονία

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Συνελήφθη σήμερα Έλληνας σε βάρος του οποίου εκδόθηκε Ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Αγίου Νικολάου για ανθρωποκτονία αλλοδαπού.

Στις 7 Απριλίου σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας εντοπίστηκε, από οικείο πρόσωπο, νεκρός αλλοδαπός (65 ετών) εντός της οικίας του με πρώτες ενδείξεις θανάτου παθολογικά αίτια λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι έπασχε από καρκίνο.

Ωστόσο, κατόπιν εμπεριστατωμένης έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις περί τέλεσης εγκληματικής ενέργειας.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ως δράστης 45χρονος Έλληνας. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εκταφή του θύματος με σκοπό τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, για τον επακριβή προσδιορισμό των αιτιών και ειδικότερων συνθηκών του θανάτου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακριτικής Αρχής για να απολογηθεί.

Το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις