Πρωταθλητής Α1 ΕΠΣΗ ο ΑΟ Τυμπακίου!
Πρωταθλητής Α1 ΕΠΣΗ ο ΑΟ Τυμπακίου!

Πρωταθλητής Α1 ΕΠΣΗ ο ΑΟ Τυμπακίου!

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ο ΑΟ Τυμπακίου επικράτησε με δέκα παίκτες 2-1 του Ηροδότου και εξασφάλισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης αλλά και το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24.

Ο ΑΟΤ μπήκε δυνατά, στο 8’ απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουρουθιανάκη, ενώ στο 13’ ο Παπανδρέου με σουτ ανάγκασε τον Ζαφείρη να αποδείξει την ετοιμότητά του και να μπλοκάρει. Νωρίτερα, ο Παπανδρέου έπεσε εντός περιοχής, ζητώντας πέναλτι με τον διαιτητή του αγώνα κ. Μανδαλενάκη να υποδεικνύει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 25’ νέα καλή στιγμή για τον ΑΟΤ με τον Μεταξάκη να κάνει δυνατό σουτ, όμως ο Ζαφείρης έπεσε σωστά στη γωνία και μάζεψε.

Έχοντας την υπεροχή στο παιχνίδι, ο ΑΟΤ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 36ο λεπτό με τον Μεταξάκη να «κλέβει» και να πασάρει στον Χαϊντίνι που πλάσαρε, ο Ζαφείρης με τα ακροδάχτυλα απέκρουσε και στη συνέχεια ο Παγώνης απομάκρυνε σε κόρνερ όπως-όπως, προ του Μεταξάκη.

ΑΟΤ και Ηρόδοτος στο 42’ και 43’ έφτασαν κοντά στο γκολ, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι με τον Λούσι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν επίσης δοκάρι με τον Τσαμαντιώτη!

Στην επανάληψη, ο ΑΟΤ μπήκε δυνατά έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Παπανδρέου να μην βρίσκει στόχο, ενώ στο 53’ ο Ηρόδοτος ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα, με τον Γαρεφαλάκη με εντυπωσιακό τρόπο να βρίσκει τον Μπάμπη που με απίθανο τελείωμα έκανε το 0-1!

Στο 58’ σε μία ένσταση που υπήρξε στον αγωνιστικό χώρο, αποβλήθηκε ο Αριστεινίδης του ΑΟΤ αφήνοντας την ομάδα με δέκα παίκτες, ενώ αποβλήθηκε και ο συνεργάτης του Βασίλη Κρασανάκη, Τάσος Τριανταφύλλου.

Νέα τεράστια ευκαιρία για τον Ηρόδοτο με τον Φραγκουλάκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Χρήστου.

Ο ΑΟ Τυμπακίου κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη σε μία εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Μεταξάκη, που απέφυγε όποιον εμφανίστηκε μπροστά του και με σουτ έκανε το 1-1!

Στη συνέχεια, ο Ηρόδοτος πίεσε ασφυκτικά ανά διαστήματα τον ΑΟΤ, ψάχνοντας το γκολ που θα του δώσει την ελπίδα να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Παρά τη προσπάθειά τους αυτή, ο ΑΟ Τυμπακίου βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Στεφανάκη, ο Γερακιός από κοντά με κεφαλιά έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη επί της ουσίας τη νίκη με την οποία εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις