Ισοπαλία για τον ΟΦΗ στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο ΟΦΗ ούτε τώρα κατάφερε να πάρει το πρώτο του εκτός έδρας «τρίποντο» στο πρωτάθλημα της Super League, ερχόμενος ισόπαλος 2-2 στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό. 2 γκολ από τον Μάρκο Μπάκιτς για τον Όμιλο.

Στα πρώτα λεπτά, ο Πανσερραϊκός μπήκε με διάθεση να πιέσει ψηλά, με την πρώτη φάση να καταγράφεται στο τρίτο λεπτό. Ωραία ανάπτυξη, η μπάλα έφτασε από τα δεξιά στον Πεταυράκη, ο οποίος έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, πέρασε από όλους, ο Άλεξιτς αιφνιδιάστηκε, έκανε κάτι σαν σουτ, πέρασε άουτ.

Στο 8’ πρώτο σουτ στο ματς για τον ΟΦΗ. Ο Τοράρινσον πάσαρε στον Μπάκιτς, ο οποίος από πολύ μακριά σούταρε, η μπάλα πολύ ψηλά. Φιλόδοξο το σουτ του Μαυροβούνιου.

Στο 12’, ο Ριέρα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπάκιτς πήρε τη κεφαλιά για το 0-1! Ο Φωτιάς σφύριξε επιθετικό φάουλ, πριν την κεφαλιά, με το VAR να μην μπορεί να επέμβει.

Φοβερή ευκαιρία για τον ΟΦΗ, στο 15’με την μπάλα να φτάνει στα όρια της περιοχής στο Μπάκιτς, έπιασε το σουτ, εντυπωσιακή επέμβαση του Κατσίκα σε κόρνερ!

Κόντρα στη ροή του ματς, ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ, όταν από τρομερή κάθετη μπαλιά του Τομάς, βγαίνει στην πλάτη της άμυνας ο Άλεξιτς, βρέθηκε απέναντι από τον Χριστογεώργο και 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 25’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ριέρα από τον Δεληγιαννίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπάκιτς, ο Κατσίκας απέκρουσε, με τον ίδιο να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

Στο 28’ απίστευτο σουτ του Πεταυράκη, εντυπωσιακά στην αριστερή γωνία του ο Χριστογεώργος σε κόρνερ! Στην εξέλιξη της φάσης, κεφαλιά του Αυλωνίτη, πάνω από τα δοκάρια.

Το 33’ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα, με τον Ουάρντα να εκτελεί ένα φάουλ από τα αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Μπετανκόρ πήρε τη κεφαλιά, στη δεξιά γωνία του Χριστογεώργου για το 2-1. Ένα σουτ του Τοράλ στις καθυστερήσεις μπλόκαρε ο Κατσίκας, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται υπέρ των Σερραίων με 2-1.

Στην επανάληψη, καλύτερα μπήκε ο Πανσερραϊκός, έχοντας ευκαιρίες με Τομάς και Άλεξιτς, με τον ΟΦΗ στο 52’ να απειλεί, όταν από ωραία ανάπτυξη ο Τοράρινσον από τα αριστερά έκανε το σουτ, πρόλαβα έγκαιρα και έβαλε τη κόντρα ο Αυλωνίτης και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 62’ σουτ του Ουάρντα από τα αριστερά της περιοχής, πέρασε άουτ. Στη συνέχεια, ο ΟΦΗ είχε την κατοχή, με μια αλλαγή του Δέλλα να του δίνει την ισοφάριση. Εκπληκτική σέντρα του Μοσκέρα από τα αριστερά, συρτή, ο Μπάκιτς εκπληκτικό τελείωμα μέσα στη περιοχή, ισοφαρίζοντας σε 2-2!

Στη συνέχεια, ο ΟΦΗ κράτησε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του, ψάχνοντας το γκολ της νίκης, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη φάση, με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ στις Σέρρες, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να αυξάνει τη διαφορά του στους 7 βαθμούς από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα