Παπασταθόπουλος για Εθνική Ελλάδας: «Από σεβασμό στην Εθνική δεν βγήκα να μιλήσω γι’ αυτά που έγιναν»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική Ελλάδας, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός του Ολυμπιακού λείπει 2,5 χρόνια από την Εθνική Ελλάδας και τόνισε ότι δεδομένη στιγμή σκέφτεται την ομάδα του Πειραιά κι όχι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Παράλληλα, εξήγησε ότι αν υπάρξει νέος προπονητής, δεν θα ήταν αρνητικός στο να μιλήσει μαζί του.

«Λείπω 2,5 χρόνια από την Εθνική. Δεν έχω μιλήσει για αυτά που έγιναν γιατί δεν θέλω να προκαλέσω προβλήματα. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Κώστας, ο οποίος είναι σε άλλη ηλικία από εμένα, είναι ένα παιδί που χρειάζεται η Εθνική. Εγώ κοιτάζω τον Σωκράτη, τη δική μου πορεία. Τώρα είμαι στον Ολυμπιακό, θέλω να τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό και δεν έχω σκεφτεί τίποτα περισσότερο», τόνισε αρχικά ο Παπασταθόπουλος.

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει: «Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι την Εθνική, αλλά τον Ολυμπιακό. Στην περίπτωση που υπάρξει νέος προπονητής και αναφερθεί στο όνομά μου και θέλει να μιλήσει μαζί μου, θα μιλήσω μαζί του. Θα του πω τις σκέψεις μου και στο τέλος θα έχουμε μια κατάληξη. Ο Κώστας είναι διαφορετική προσωπικότητα, είναι μικρότερος.

Όλο αυτό που έγινε ήταν πολύ άδικο. Δεν είναι ώρα να μιλήσω γι’ αυτό, δεν θέλω να υπάρχει πρόβλημα στις τάξεις της Εθνικής. Υπήρξε σιωπή εκ μέρους μου. Κάθισα στην άκρη, αυτό κάνω και τώρα. Πάντως η αλήθεια είναι μακριά από αυτή που έχει ειπωθεί. Από σεβασμό στην Εθνική δεν βγήκα να μιλήσω».

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις