Δημήτρης Λάλος: Δεν τελείωσα Υποκριτική Σχολή (vid)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ο πιο αγαπητός «ήρωας» του «Σασμού» είναι ο Μαθιός, τον οποίο υποδύεται με απόλυτη επιτυχία ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τη ζωή του, την υποκριτική, αλλά και τη σειρά του Alpha που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

«Κατάγομαι από τα Κρανιά Ελασσόνας, δεν πρέπει να ξεχνάμε την καταγωγή μας και η παράσταση που κάνω έχει μέσα την ανάγκη να γυρίσουμε πάλι στις ρίζες μας», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Έφυγα 8 ετών από την Ελλάδα και πήγαμε με τους γονείς μου στη Γερμανία. Έμεινα εκεί μεχρι τα 18. Ήταν πολύ ωραία χρόνια, γνώρισα πάρα πολύ κόσμο και αγάπησα την Ελλάδα λίγο περισσότερο, γιατί μου έλειπε αρκετά. Εγώ πάντα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα για διακοπές και τελικά τώρα που είμαι εδώ, είναι σαν διακοπές.

Εγώ ήρθα στην Ελλάδα να σπουδάσω, οι γονείς μου είναι ακόμα εκεί. Όταν ήρθα στην Αθήνα και ξεκίνησα να σπουδάζω δεν ήμουν σίγουρος γι αυτό που έκανα. Η πρώτη ταινία μικρού μήκους που πρωταγωνίστησα ήταν “Ο σκύλος”. Ήταν μια ταινία που γυρίστηκε με φιλμ και με καθόρισε αυτό».

Ο Δημήτρης Λάλος έχει το δικό του θέατρο, το οποίο έφτιαξε ο ίδιος. Ωστόσο αυτό είναι το δεύτερο θεάτρο που έχει χτίσει, καθώς υπάρχει ακόμα ένα, το οποίο είχε φτιάξει με την ομάδα του.  «Σχολή υποκριτικής δεν τελείωσα, αλλά μαθήτευσα. Έφτιαξα το θέατρο μαζί με την ομάδα, με τα ίδια μου τα χέρια. »

Αναφορικά με τον «Σασμό», ο Δημήτρης Λάλος δεν θέλησε να δώσει κανέναν spoiler.  «Κάθε ήρωας της μυθοπλασίας έχει πολλά επίπεδα, έτσι πιστεύω. Τον άνθρωπο αυτόν δεν θα θέλαμε να τον κάνουμε παρέα, ασχέτως αν το έκανε για την αγάπη. Έχει γραφτεί πάρα πολύ ωραία ο τρόπος που δικαιολογείται η πράξη του Μαθιού στη σειρά. Προσπαθώ να αντιληφθώ το πώς υποφέρει και την πράξη του. Δεν έχει καμία σχέση με εμένα αυτός ο ήρωας, όμως κάνω τον συσχετισμό. Αυτός είναι έτσι με έναν έρωτα, εσύ με τι θα ήσουν; Όλοι έχουμε μέσα μας τα πάντα, απλά ο καθένας τα έχει σε διαφορετικό βαθμό ανεπτυγμένα. Όταν εγώ υποδύομαι έναν χαρακτήρα δεν τον κατακρίνω».

 

Περισσότερες Ειδήσεις