Α1 ΕΠΣΗ: Νίκες για ΑΟΤ και Ηρόδοτο – Πανηγύρισαν με εμφατικά σκορ Ρούβας και ΠΑΟΚ

Ο πρωτοπόρος ΑΟΤ, αλλά και ο Ηρόδοτος που τον… καταδιώκει, συνέχισαν νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ επικρατώντας κόντρα σε Εργοτέλη και Δαμάστα αντίστοιχα.

Ο ΑΟ Τυμπακίου, φιλοξένησε στο Τυμπάκι τον Εργοτέλη, επικρατώντας 3-0 χάρη σε δύο γκολ του ΧαΪντίνι και ένα του Μεταξάκη, συνεχίζοντας με τη νίκη αυτή να απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής και στο +2 από τον Ηρόδοτο, που επικράτησε 1-7 της Δαμάστας και διατηρήθηκε σε τροχιά διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

Υπενθυμίζουμε, ΑΟΤ και Ηρόδοτος θα αναμετρηθούν την μεθεπόμενη (29η αγωνιστική) στο Τυμπάκι, σ’ ένα παιχνίδι αρκετά καθοριστικό για την έκβαση του πρωταθλητή.

Στην 4η θέση παραμένει ο ΠΑΟΚ που επικράτησε 7-1 του Ποσειδώνα, ενώ σημαντική νίκη πανηγύρισε και ο Ρούβας, που επικράτησε 6-4 (!) επί της Τυλίσου, που πλέον δείχνει να διαθέτει μόνο κάποιες ελάχιστες βαθμολογικές ελπίδες για να διατηρηθεί στη κατηγορία.

Σημαντική νίκη πανηγύρισε και ο Ανθεστίων που επικράτησε 0-1 του Μοχού σ’ ένα αρκετά σημαντικό ντέρμπι στην μάχη της παραμονής σκαρφαλώνοντας αρκετά στο βαθμολογικό πίνακα.

Στην Ελιά, ΑΕΚ και Μοίρες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, με την ΑΕΚ να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα με τον Σαμπροβαλάκη και τις Μοίρες να ισοφαρίζουν ισάριθμες με Παπαδάκη-Πολυχρονάκη στο τέλος του πρώτου αλλά και του δεύτερο μέρους.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις